Originální dárek pro ženu, který skutečně potěší

Komerční prezentace
Diskuze (0)

Když vybíráte dárek pro ženu, musíte prokázat jistou kreativitu a originalitu. Voňavku nebo make-up si nejspíš vybrat netroufnete, šperky se nemusí hodit k jejímu stylu a dárkový koš pro ženu je jako dárek naprosto nemožný. Ani kosmetická dárková sada pro ženy ledabyle zabalená v krabici z drogerie není dobrá volba. Chce to něco originálního, nečekaného a napínavého.

Dárek, který můžete vylepšit podle fantazie

Máme pro vás tip na dárek pro ženu, který zaujme už na první pohled. E-shop Manboxeo.cz totiž přináší nápad na originální dárek pro ženu. Obdarované se do ruky dostane krásná dřevěná Truhla, podle vašeho přání klidně i ozdobená srdíčky, fotografiemi, 3D čísly nebo motivy, ve které se skrývají unikátní a prémiové produkty. Cesta k nim není tak jednoduchá, Truhla je totiž zamčená na malý zámeček ve tvaru kabelky. Zde má oslavenkyně dvě možnosti – buď vyluští indicii a tím i kód zámku, nebo zámeček rovnou přeřeže přiloženou pilkou. Její zvědavost bude vzrůstat každou vteřinou.

Ilustrační foto Ilustrační foto

Obsah, který si zamiluje

Jakmile se dostane dovnitř, čeká ji další překvapení. To už máte zcela ve své režii vy. Jaký obsah dárkové Truhly Damboxeo vyberete jako vhodný dárek pro ženu? Bude to dárková Truhla pro vinařku, kde najde kvalitní moravské víno, sýrové vafličky a čokoládový koláč s vínem? Nebo třeba Truhla pro čajařku se šesti druhy ručně sbíraných čajů, čokoládou s příměsí Earl Grey a křupavými sušenkami? Záleží jen na tom, co má obdarovaná ráda.

Mezi další dárky pro ženy patří Truhla Damboxeo se zámečkem, indicií a pilkou plná luxusních čokoládových delikates, typických amerických sladkostí nebo dárkové balení Damboxeo plné specialit. Zde si pochutná jak na masových delikatesách, tak na zelenině i na něčem sladkém. Sportovkyním udělá radost dárková Truhla pro fitkařku, která je plná zdravých proteinových dobrot.

Kvalitní přírodní kosmetika

Samozřejmě dárek pro ženu nemusí sestávat jen z jídla. Oblíbenými dárky pro ženu jsou také kosmetické Truhly Damboxeo. V nabídce najdete kosmetiku s péčí o pleť, o vlasy nebo o tělo a dokonce i několik variant, které vše kombinují. Například v Truhle s luxusní kosmetikou s kokosem a arganovým olejem se může těšit na přírodní produkty dánské značky Urtekram, tělový peeling s vůní kokosu a regenerační denní a noční krém s arganovým olejem.

Ilustrační foto Ilustrační foto

Ideální dárek pro ženu, která touží po útulném a provoněném domově, bude dárková Truhla Damboxeo plná vonných svíček. Nechybí ani designový difuzér a osvěžovač textilu. Netradiční dárek pro ženu může být třeba i dárková Truhla pro fanynku Harryho Pottera, ve které se nachází oficiální licencované předměty jako praktická powerbanka ve tvaru Hagrida, hřejivá šála s emblémem Nebelvíru, stylová peněženka a k tomu hrnek a zápisník.

Na Manboxeo.cz vyberete ten nejlepší dárek pro ženu ke každé příležitosti. Zároveň se jedná o praktický dárek pro ženu, protože krásnou Truhlu obdarovaná může využít jako stylový úložný box. Doprava na dárek pro ženy v podobě dárkových Truhel je zdarma.

Komerční prezentace
Diskuze (0)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly