Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Pistáciová Fabia je zpět! A když ji vyfotíte, můžete vyhrát super ceny

redakce AUTO.CZ
Diskuze (17)

Škoda Fabia v pistáciové barvě se stala fenoménem sociálních sítí. Jednu teď na silnice posílá i partnerský časopis Svět motorů. A udělal z toho zajímavou soutěž.

Královna pistáciových Fabií vyjíždí se Světem motorů na české cesty. Odstín zelená Fantasy se pro Škodu Fabia první generace nabízel jen v prvních dvou letech výroby. Proto je dnes nejvzácnější a stal se z něj fenomén sociálních sítí. Takové fabii se říká pistáciová, pistácie, pistoška.

Ke dvacátému výročí, které Fabia právě teď slaví, nechal partnerský časopis Svět motorů vyrobit současnou, třetí generaci právě v této unikátní barvě. Měsíc teď s námi bude jezdit po Čechách a rozhodně se nestyďte ji vyfotit, sdílet a označit hashtagem #ulovpistacii. Se zakrýváním registračních značek se zde rozhodně netrapte.

Svět motorů vyhlásil soutěž v následujících kategoriích:

  • Nejlepší fotka
  • Nejoriginálnější fotka
  • Selfie s redaktorem a pistáciovou Fabií
  • Fotka se žlutým parazitem
  • Královna pistácií

Pusťte uzdu fantazii, všechno ostatní už necháváme na vás! Vítěze vyhlásíme 25.11. ve speciálním vydání Světa motorů ke dvacátému výročí Škody Fabia a současně na sociálních sítích Světa motorů a Auto.cz. Těšit se můžete na hodnotné ceny, předplatné časopisů, kávovary, grily, možná i nějaký přenosný reproduktor.

Pokud chcete mít dění kolem pistáciové Fabie z první ruky, určitě sledujte profil Světa motorů na Facebooku a Auto.cz na Instagramu, stejně jako samotný hashtag #ulovpistacii.

Tak lovu zdar!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (17)

Doporučujeme

Avatar - Emel
28. 9. 2019 19:51
Re: Na Ještěd
Fabia, Superb i Octavia jdou.
28. 9. 2019 11:53
Re: Na Ještěd
Zamrzí, že zvláštní lakování je u Škodovky dostupné jen pro některé modely.
28. 9. 2019 11:49
Re: pistacie
Také jsem si říkal, že raději nezůstali u té základní tmavě modré. ;-)
Avatar - 3_diamanty
27. 9. 2019 19:01
ked pocujem pistaciova
tak ma vzdy napadne tato scenka s pistaciovou zmrzlinou https://www.youtube.com/watch?… ;-) ... kazdopadne fabiu za mna radsej cervenu alebo modru ;-)

este divnejsia ale je ( alebo teda bola ) ruzova micra cc ;-) a aj fialovy spacestar je vcelku divny :D .. jeden u nas vidim... v tejto farbe neprehliadnitene vozitko siroko daleko :-[]
27. 9. 2019 18:14
Re: Na Ještěd
Pistachio je farba z Rapidu Scoutline. Tato "pistaciova" ma nazov Fantasy - a je mozne ju objednat ako fleetovu dokonca aj na Superba :-O