Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Porsche v Brně otevřelo nové moderní centrum. Na světě takových není moc

Stanislav Kolman
Diskuze (1)

Minulý týden otevřela značka Porsche nové brněnské centrum v duchu firemní architektury Destination Porsche.

Po zásadní modernizaci pražského centra značky Porsche bylo minulý týden ve čtvrtek slavnostně otevřeno nové prodejní a servisní místo německé automobilky v Brně. Celé je provedeno v  konceptu firemní architektury Destination Porsche a jde o jedno z prvních takových míst pro zákazníky v regionu střední a východní Evropy a zároveň i na světě.

Nově navržené Porsche Cenutrm Brno najdete na ulici Řípská. Zahrnuje servisní plochu, kanceláře a showroom, které pokrývají podlahovou plochu 400 metrů čtverečních a prodejní plochu 200 metrů čtverečních. Objekt je rozdělen do čtveřice modulů – Highlight (exkluzivní modely), E-Performance (elektrické a plug-in hybridní vozy), Porsche Approved (ojeté vozy, příslušenství) a Porsche Platz v podobě kavárny. V celém showroomu najdete 10 touchpointů, venku je zase připraveno parkoviště pro 30 automobilů.

Video se připravuje ...

Kompletní upgrade brněnského centra odstartoval 1. listopadu 2021. Samotná stavba začala investicí 1,7 milionu euro a trvala devět měsíců. Architektonický koncept budovy odráží dědictví a inovace značky Porsche. Vnější hliníková fasáda má vytvářet poutavou atmosféru, dynamický design exteriéru zase podtrhuje úspěchy značky v odvětví motorsportu.

„Mám upřímnou radost, že můžeme v krátké době otevřít další Porsche Centrum, tentokrát v Brně. Moje nadšení pramení z toho, že jsme si nastavili ambiciózní růstovou strategii, kterou se nám daří plnit lépe než jsme čekali i přes to, že jsme tu měli covid, konflikt na Ukrajině a procházíme globální energetickou krizí. Chtěl bych našim zákazníkům poděkovat za důvěru a vzkázat, že uděláme maximum pro jejich spokojenost,“ uvedl při otevření nového centra Jan Sedláček, výkonný ředitel importu značky Porsche do ČR.

Stanislav Kolman
Diskuze (1)

Doporučujeme

Avatar - Roland Von Wagen
15. 10. 2022 19:36
Super.
Škoda, že se tam ještě nějaký pátek nepodívu :-!