Povinné ručení pro škodovku? To nejlepší pojištění zvládnete vybrat za 2 minuty

Prezentace klienta
Většina lidí před koupí automobilu věnuje jeho výběru až neskutečné množství času. Porovnávají, přemýšlí, baví se o výběru s kamarády nebo rodinou.

Nakonec koupí auto, které ze srovnání vyjde nejlépe. Pojištění podrobí tak důkladnému průzkumu málokdo.To je ale chyba, dá se tím totiž výrazně ušetřit.

Srovnejte si povinné ručení online

Auto jste podrobili testovací jízdě, vybrali si a chystáte se ho koupit, nebo už vám dokonce stojí doma před domem? Dealeři nabízejí různá pojištění, liší se také slevy a bonusy. S vozem nesmíte vyjet na silnici, pokud nemá povinné ručení. Jaké pojištění sjednáte navíc, už záleží čistě na vás. Buďte připraveni a prozkoumejte si nabídky povinného ručení dopředu sami. Většina řidičů používá pro nalezení nejvýhodnějšího povinného ručení srovnávače. Na Srovnejto.cz dostanete pojištění přímo šité na míru pro vozy Škoda a ušetříte až 50 % z původní ceny.

Kdy a jak můžete změnit pojištění?

Pokud jste od dealera odjeli se sjednaným pojištěním, a pak se vám to rozleželo v hlavně, můžete pojišťovnu samozřejmě změnit. Je to jen na vás. Online si srovnejte všechny nabídky povinného ručení. Každá změna má ovšem svoje pravidla. Běží vám šestitýdenní výpovědní lhůta, ve které můžete přejít ke konkurenční pojišťovně. Pokud to neuděláte, musíte si počkat další rok a poslat písemnou výpověď 6 týdnů před výročím smlouvy. Řešit to ale musíte podstatně dřív, protože pojišťovna musí mít písemnou výpověď 6 týdnů před výročím již na stole.

Havarijní pojištění pro vozy značky Škoda až s 50% slevou

Kromě povinného ručení, popřemýšlejte i o sjednání havarijního pojištění, pokud jste to doteď neudělali. Havarijní pojištění pro vozy značky Škoda opět můžete získat s 50 % slevou na Srovnejto.cz. Sami si zvolíte kombinaci, která vám bude vyhovovat, včetně výše spoluúčasti. Čtyři základní rizika, před kterými škodovku pojistíte, jsou havárie, přírodní živly, vandalismus nebo krádež. Opravy aut nebývají levnou záležitostí, a to ani v případě škodovek. S havarijním pojištěním získáte jistotu, že budete mít v případě potřeby z čeho auto opravit. Vybírejte povinné ručení nebo havarijní připojištění stejně pečlivě jako automobil, ale rychleji. Stačí vám na to 2 minuty z pohodlí vašeho domova.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly