Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

PragoVespa 2019 již tento víkend přivítá stovky skútrů

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

PragoVespa 2019 je největším srazem majitelů a příznivců italských skútrů Vespa v České republice. Tradiční setkání příznivců a majitelů skútrů značky Vespa se uskuteční v pražském Campu Džbán.

Společnost Faber Moto s.r.o., výhradní dovozce jednostopých vozidel značek Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa do České republiky, zve fanoušky italského životního stylu v jedné stopě na akci PragoVespa 2019, kterou pořádá Vespa Club Praha. 

Letošní v pořadí již devátý ročník největšího srazu skútrů v České republice, kterého se účastní stovky skútrů Vespa od historických až po nejnovější modely, se letos koná od pátku 21. do neděle 23. června v pražském Campu Džbán.

Samozřejmostí pro tento sraz je bohatý program, skvělá atmosféra a lahodné italské jídlo a pití. V pátek mohou účastníci podnikat první noční vyjížďky Prahou a také party v doprovodu stylové hudby.

Za vrchol celého srazu lze označit spanilou jízdu historickým centrem Prahy. Ta má pro letošní ročník plánován start v sobotu v 10 hodin dopoledne. Zúčastnit se jí má více než 300 jezdců. Trasa spanilé jízdy povede ze Džbánu přes centrum Prahy také na místa, která nejsou běžně motorovými vozidly přístupná.

Sobotní program, okořeněný zábavnými soutěžemi a losováním o hodnotné ceny, završí živé vystoupení kapely Professor, která zahraje největší hity 60. a 70. let.

Vespa je synonymem vytříbeného stylu, a tak bude především pro dámy na Vespách, ale nejen pro ně, připravena ve spolupráci s Elegantním Českem možnost profesionálního líčení, účesu a focení v historickém stylu. Více informací o srazu PragoVespa 2019, včetně programu, naleznete na webových stránkách www.vespaclubpraha.cz.

V kempu Džbán nebudou chybět ani stánky partnerů a sponzorů srazu PragoVespa 2019. Například český dovozce legendárních skútrů Vespa nabídne účastníkům srazu PragoVespa 2019 testovací jízdy s aktuálními modely, jimž vévodí atraktivní novinky v podobě nejvýkonnější Vespy všech dob, GTS 300 SuperTech, a elektricky poháněného modelu Elettrica s nulovými emisemi a mimořádně tichým provozem.

Do konce měsíce června je stále možnost využít Vespa Days 2019 - Při pořízení skútru Vespa tak k modelům kubatury 125 cm3 zákazník dostane poukaz na 4000 Kč, při koupi silnějších 300 cm3 typů Vespa pak voucher na 8000 Kč. Ten může uplatnit při nákupu originálního příslušenství, doplňků nebo bohaté nabídky módních věcí s logem Vespa.

Zdroj: AC&C Public Relations, s.r.o./Faber Moto s.r.o.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Doporučujeme