Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Racing21 na Rallye Šumava 2017: První den nahoru i dolů

Vitek
Diskuze (0)
TrueCam MČR 2017 pokračuje druhým podnikem – Rallye Šumava Klatovy. Posádka Klokočka ŠKODA Czech National Teamu ve složení Štajf-Rajnoha má za sebou první den. Přinášíme vám exkluzivní video sestřih.

Po nepříliš vydařeném vystoupení a 10. místě absolutně ve Valašské rally se zeleno-šedá ŠKODA Fabia R5 s výrobním číslem 111 vydala okusit tratě 52. Rallye Šumava Klatovy, která se v pátek jela v okolí stejnojmenného města. V dopoledním shakedownu zajel Štajf s Rajnohou 4. nejrychlejší čas, by korespondovalo s pozitivními změnami v nastavení Fabie R5.

První páteční etapa už tak optimistická nebyla, byť se z úst pilota objevovala chvála na lepší pocity z chování vozu. První „erzetu“ – Super RZ Klatovský okruh – dokončila posádka zeleno-šedé Fabie R5 se startovním číslem 7 na symbolickém 7. místě, aby se ve druhé vložce Petrovická propadla po 9. čase na absolutní 9.místo. Po servise následovala druhá sekce složená ze dvou rychlostních zkoušek, když poslední z nich byla zrušena pro velké množství oleje na trati. Výsledek? Celková 9. příčka s nadějí na sobotní posun směrem výš… Více v exkluzivním videu pro auto.cz!

Autor: Libor Hlisnikovský

Vitek
Diskuze (0)