Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

RegioJet: Neomezené týdenní jízdenky

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
RegioJet nově uvádí týdenní jízdenky na své autobusy na lince z Bratislavy do Vídně a zpět s neomezeným počtem jízd.

RegioJet nabízí nový typ týdenní jízdenky s neomezeným počtem jízd za cenu 38 eur (zhruba 1050 Kč) a uvádí, že pravidelní cestující na lince mezi Bratislavou a Vídní s nimi mohou ušetřit až třetinu nákladů.

Ivana Kašická, ředitelka autobusové dopravy RegioJet, uvedla, že společnost si chce otestovat praktičnost tohoto řešení a zájem o týdenní jízdenky ze strany pravidelných cestujících. V případě, že budou úspěšné, není vyloučeno jejich zavedení i na další autobusové linky RegioJet.

Týdenní jízdenky jsou u dopravce se žlutými autobusy novinkou a doposud bylo možné si jízdenky rezervovat vždy jen na konkrétní spoj a na konkrétní místo.

Nový systém má být pohodlnější pro cestující, kteří denně dojíždějí za prací do Rakouska nebo v opačném směru a nechce se jim před každou cestou zdržovat nákupem jízdenek, nebo se vázat na konkrétní spoj.

Týdenní jízdenku si mohou cestující zakoupit přímo u řidiče autobusu. Vydává se na jméno a je nepřenosný. Platí na neomezený počet jízd během týdne a využít se dá v každém autobuse RegioJet na trase Bratislava - Vídeň a zpět, v němž je volné místo k sezení.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
3. 8. 2016 07:51
pokud bude misto k sezeni???
Neomezena jizdenka na 7 dni by mel byt soubor maximalne 7 kodu tam a 7 kodu zpet , kdy kazdy kod je jizdenka zdarma. Jinak hrozi chaos v rezervacnim systemu. Rezervacni system je asi to hlavni co mi u soukromniku vadi, proto jezdim vlakem CD a ma inkartu + in100