Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renault Trucks spouští soutěž RTEC 2019

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Společnost Renault Trucks spustila třetí ročník soutěže poprodejních týmu RTEC, v níž se utká 6134 účastníků z 86 zemí. Nejlepší týmy čeká v červnu 2019 velké mezinárodní finále v Lyonu.

Společnost Renault Trucks zahájila třetí ročník soutěže poprodejních týmů RTEC (Road to Excellence Championship – cesta k dokonalosti), který je otevřen celé mezinárodní distribuční a servisní síti této francouzské značky.

V letošním roce se do této soutěže přihlásilo celkem 6134 účastníků, tvořících 1642 týmů z 86 zemí. Do soutěže se letos zapojily nové země, včetně Kuby, Chile a Indonésie. Cílem týmu z jednotlivých zemí je zisk titulu Nejlepší poprodejní tým Renault Trucks.

Cílem RTEC je zvyšovat know-how sítě Renault Trucks prostřednictvím celosvětové soutěže, ve které se utkají ti nejlepší odborníci z poprodejních služeb.

Mimo samotné soutěže, které se týmy účastní a bojují o co nejlepší výsledek, je RTEC současně příležitostí k posílení týmového ducha, poměření znalosti mezi jednotlivými zeměmi a k výměně zkušeností tak, aby byly zákazníkům Renault Trucks poskytovány co nejlepší poprodejní služby.

Soutěž je rozdělena na tři části, z nichž jsou dvě teoretické, zatímco jedna představuje závěrečný praktický test. Soutěžní týmy musí nejprve vyplnit sérii teoretických testů se 35 otázkami, které prověří jejich technické dovednosti, znalosti nástrojů a postupů Renault Trucks, ale také postupy při jednání se zákazníky.

Na základě výsledků těchto teoretických testů se 24 nejlepších týmů utká v červnu 2019 ve velkém mezinárodním finále v Loynu, kolébce francouzského výrobce nákladních vozidel. Finalisté se utkají v závěrečném praktickém testu v reálných podmínkách v dílnách značky Renault Trucks.

Zdroj: Renault Trucks

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Doporučujeme