Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Řidič Mustangu skončil v poutech kvůli pálení gum (video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (14)
Příliš velké nadšení pro burnout se nevyplatilo řidiči Mustangu čtvrté generace při setkání upravených vozů v Houstonu.

Mezi největší hvězdy akce TX2K12: National Performance Meeting pořádané od 15. do 18. března se v pátek 16. března poněkud nechtěně stal řidič Fordu Mustang. Podobně jako řada dalších dal průchod svému nadšení a za povzbuzování přihlížejících zahalil svůj Mustang do oblaku bílého dýmu od spálených pneumatik.

Právě tento dým spolu s řevem motoru ale přilákal bdělé strážce zákona. Ti dorazily a okamžitě přerušily spontánní exhibici v pálení pneumatik. Řidič musel následně vystoupit ze svého vozu a s pouty na rukou se přemístil do auta policistů.

Nekompromisní zákrok policistů se samozřejmě nedočkal nijak kladného ohlasu u přihlížejících, jak dokazují samotná videa.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (14)
Avatar - MikeeC
21. 3. 2012 11:48
Re: přehnaný
Tak ze záběrů je patrný, že se to odehrává ve městě a v noci >:D , tudíž z tamních zákonů, který jsou asi ve většině měst ve státech podobné, platí noční klid.. a za narušení se považuje i vytáčení motoru a hluk od pneumatik. Myslím, že o to šlo poldům hlavně, než o dým. Každopádně v Top Gearu když byl Clarkson ve městě Reno v Nevadě, tak schválně na křižovatce rozjel Corvettu aby pískaly gumy, no a akce na sebe nenechala dlouho čekat, pak si ho tam podal policajt na kole ;-) Maj tyhle akce dělat prostě na jinym pozemku než na městský ulici..
21. 3. 2012 10:36
Re: Zábava pro blbečky
Mam taky ten pocit...
21. 3. 2012 09:46
Re: .
V tom videu vidno, ze nakoniec policajt vyberie kluce zo zapalovania takze sa uz asi negumovalo potom >:-[]
21. 3. 2012 07:35
Re: Zábava pro blbečky
Kdyz se zvoli trat, ktera byde vyzdvihovat vlastnosti lehkeho Golfu, tak ano. Muze to ale byt i opacne.

Co tam mas dal?
Avatar - lordlord
21. 3. 2012 07:10
.
co se tam stane potom s odemcenym autem?