Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Řidič tohoto autobusu potřebuje nervy ze železa (video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Tunel v Custer State Park jako by se do Ameriky přestěhoval rovnou z vojenské stezky někde v italských Alpách.

Mezi turisty vyhledávaná místa středozápadu USA patří i Custer State Park v Jižní Dakotě, který motoristům nabízí neobvyklý zážitek v podobě skalního tunelu.

Silnice číslo 87, která vede státním parkem Custer State Park, nabízí na své 31. míli úzký skalní tunel, který ale není v tomto parku jediný. Při jeho průjezdů přepadají klaustrofobické pocity nejednoho řidiče osobního vozu.

Jeho šířka a výška jsou přitom pro osobní auta více než dostatečné, což naprosto dokonale dokazuje i autobus, který tudy projíždí. Ten sice musí tunelem postupovat krokem, ale i díky pěším navigátorům jím projede bez jediného škrábnutí. Některým odvážnějším jedincům může pomalu se posunující autobus navíc posloužit i jako lávka, i když se jedná jen o recesi.

Průjezd skalním tunelem si řada turistů samozřejmě natáčí. Mezi největší vozy, z jejichž interiéru byl průjezd natáčen, rozhodně patří Ford F-350. Jeho majitel si s ním do státního parku vyrazil v létě roku 2009.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
22. 9. 2021 21:41
Stres
Jo, tak to věřím, já jsem také jednu dobu řídil takové větší auta a jsou to tedy nervy jak blázen... Jediné, co si tak pamatuji, že mi na to pomáhalo byly právě cbd kapsle, které jsem si pořídil z této stránky zde - https://www.cibdol.cz/cbd-kapsle . Nepamatuji si to přesně, ale vím, že mi to moc pomohlo :) Tak na to mrkněte.
Avatar - Stejsn
15. 4. 2012 17:10
Popředu to umí každej,
ale dozadu - to už chce fištrón ;-)