Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rolls-Royce pozval zákazníky na večeři – do výrobní haly!

Aleš Dragoun
Diskuze (3)
Více než stovka klientů Rolls-Royce se sešla 31. května 2012 přímo v jedné z továrních hal. Byli sem pozváni automobilkou, aby společně povečeřeli.

Akce „Dine On The Line“ byla první takovou v historii prestižního výrobce. Jedna z montážních hal byla přetvořena v jídelnu. Samozřejmě, v případě automobilky, která sídlí v Goodwoodu, nelze čekat závodku s umakartovými stoly, ale patřičný luxus. Byť v kapku industriálním pojetí, ale to, kde vlastně sedí, mohli návštěvníci vidět pouze při pohledu vzhůru.

Nechyběl červený koberec, ani luxusní lustry. Večeře v místech, kde převážně ručně vznikly jejich vozy, musela být vskutku velmi příjemným a originálním zážitkem. Rolls-Royce si své zákazníky hýčká, dopravu tedy zajistili firemní řidiči s flotilou nových Phantomů. Tady se zkrátka lpí na tradicích. Pokud to přece jen měli hosté dále, vyslali pro ně z Goodwoodu vrtulníky.

Byli přivítáni členy managementu a kromě večeře si prošli i továrnu. Opět po červeném koberci. Mohli si popovídat se zaměstnanci, vesměs zkušenými řemeslníky, mezi kterými nechybí ani ženy. A také se jim podívali „pod ruce“, sledovali je tedy při práci.

Víte, kdo je „coachline painter“? Člověk, který ručně maluje linkování, aby zvýraznil prolisy karoserie. Za tuto práci je u Rolls-Royce zodpovědný Mark Court a jeho ruce se prostřednictvím štětce dotknou každého vozu, ke kterému si linky klient objedná. Nikdo jiný tuto práci v automobilce nevykonává. Hosté si ji ovšem mohli pod jeho vedením vyzkoušet na Phantomu s prodlouženým rozvorem, byla to pro ně určitě velká čest.

Manažeři jim pak představili nové Phantomy druhé série. To už se octli opět v „jídelně“, kde byly navíc vystaveny současné i historické modely značky, nejstarší pocházel z roku 1930. Pokud čekáte, že i výběr hudby respektoval tradice, pak jste tak trochu na omylu. Ano, dámský kvartet Escala sice hraje na smyčcové nástroje, ty ale vesměs napájí elektřina.

Aleš Dragoun
Diskuze (3)
4. 6. 2012 13:53
Re: no
Králíčí maso je náhodou zdravé a i smetánka by si na něm pochutnala.
Avatar - Pekelná Micinka
4. 6. 2012 12:53
Re: no
>:-[]
4. 6. 2012 12:29
no
Zase králik...se z toho pobleju ... :-)