Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rolls-Royce představuje netradiční limitovanou edici

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Rolls-Royce tentokrát neuvádí žádný ze svých modelů ve speciálním provedení, ale odhaluje novinku, která potěší především milovníky koktejlů.

Rolls-Royce podobně jako většina současných automobilek nabízí svým zákazníkům řadu stylových doplňků. Tu nově rozšiřuje luxusní barový kufřík, který má vzniknout v sérii pouhých patnácti exemplářů.

Tato novinka je výsledkem spolupráce Sina Maria Eggl z oddělení designu příslušenství značky Rolls-Royce s odborníky z exkluzivního londýnského hotelu Dorchester Collection.

K výrobě kufříku, trvající okolo dvou měsíců, je použito kvalitní dřevo z amerického ořechu v kombinaci s leštěným kovem, pravou kůží a sklem. Všechny tyto materiály jsou používány i v interiérech vozů značky Rolls-Royce, jimž se kufřík přibližuje i svým designem a špičkovým dílenským zpracování.

Po otevření se kufřík automaticky rozsvítí a vedle potřeb pro přípravu koktejlů a sady sklenic nabídne mimo jiné i skleněný servírovací podnos, kbelík na led, dvojici nádob na potraviny a bavlněné ubrousky.

Rolls-Royce uvádí, že je možné si jeden z těchto barových kufříků pořídit prostřednictvím některého ze 130 zastoupení své značky po celém světě. Pro Evropu je cena stanovena na 31.515 eur (zhruba 855.000 Kč).

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)