Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rumunské technologie karosářských oprav vozů Maybach (video)

Ondřej Láník
Diskuze (35)
Co dělat, když se po malé nešťastné nehodě nemůžete dostat do svého Maybachu? Stačí jedno dvě páčidla a trocha násilí. No, toho násilí bude třeba trochu více, Maybach přeci jen není nějaká stará rezavá plechovka... a nebo ano? Video napoví více.

Nešťastníkem a současně hlavní postavou celého klipu je rumunský magnát Gigi Becali, který je mj. vlastníkem fotbalového velkoklubu Steaua Bukurešť. Jeho vozidlo značky Maybach v ceně přes 500 tisíc euro utrpělo při nehodě újmu, díky které nebylo možné otevřít boční dveře. "Je to krám, ale co s tím, když potřebuji jezdit a řešit byznys. Však my si už nějak poradíme", pomyslel si asi pan Becali. A taky že ano. Jak to nakonec dopadlo se dozvíte v unikátním videu, které v posledních týdnech oblétlo svět.

{videoplayer link="http://www.youtube.com/v/i8M5UEFThco" style="auto"}

Ondřej Láník
Diskuze (35)
18. 12. 2006 23:14
Re: co
>:D :yes:
18. 12. 2006 23:13
Re: GTI
>:D >:D Ne, to je nějakej pasák >:-[] :yes:
Avatar - da_b0mb
18. 12. 2006 16:40
Nejak to nepobiram
Behem "paceni" se mu ty dvere otevrely a on je zase zavrel :-) tak nechapu proc je vubec pacil...jinak jak uz nekdo rikal...auto ma dalsi 3 dvere kudy se tam da dostat...No kazdopadne koukat na to jak takovej skvost nici pacidlem to je jen pro silny natury ;-) A kdyz uz teda vazne chtel demolovat auto,tak bych radsi obetoval sklo... Zajimalo by me na cem zbohatnul...kazdopadne jeho mozek na tom asi moc podil nema...
18. 12. 2006 13:08
Re: to je guma
A to maybachy mají dveře jenom nalevo? Já nevím, tak to se teda Němci mohli plácnout přes kapsu a dát tam i pravé, aby do toho auta mohli lidi nastoupit aspoň z jedné strany... >:-[] :no:
18. 12. 2006 12:28
Re: jen auto ?
:-) :yes: