Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rychle a zběsile 7: Nový díl vyjde tragédii navzdory

Aleš Jungmann
Diskuze (84)
Hlavní protagonista série, Vin Diesel, prozradil, že pravděpodobně poslední díl série uvidí fanoušci v dubnu 2015.

Natáčení sedmého dílu známé série o rychlých autech a jejich řidičích postihla před časem trágédie, když jedna z hlavních postav, herec Paul Walker, zemřel při dopravní nehodě.

Práce na filmu jsou už však tak pokročilé, že vycouvat by stálo spoutu peněz, takže scénáristé mají za úkol přepracovat příběh, zakomponovat do něj již natočené scény s Paulem Walkerem a dát sedmému pokračování alespoň nějaký smysl.

Film tak nabere zhruba půlroční zpoždění, oproti prvotním dohadům jej však nakonec v kinech budeme moci spatřit. Některá zámořská média navíc přicházejí se zprávou, že Paula by v určitých pasážích měl zaskočit jeho o patnáct let mladší bratr Cody. Tak jako tak, sedmé pokračování série balancující postupem času na hraně kýče má o (nechtěnou) publicitu postaráno.

Aleš Jungmann
Diskuze (84)
Avatar - KubikCv
29. 12. 2013 14:47
Re: Kýč?!
tuning? Pro mně jsou top Sleepery,pokud ti to něco říká.
Jakékoliv auto (nemusí být nutně německé,nebo východoněmecké) kdy technika (podvozek,brzdy,kola) má přednost před exteriérem.Prostě našlapaný a perfektně fungující auto s hodně nenápadným až tuctovým zevnějškem.Pro mně je tuning o motoru a jízdních vlastnostech.I když moje sváteční auto je jiný,ale taky jsem to nikdy nenazýval tuningem,ale zušlechtěním.Zachovalej youngtimer,s dobovýma doplňkama,jen s trochu jinejma kolama a původním interiérem jen potaženým pravou kůží
Avatar - KubikCv
29. 12. 2013 14:42
Re: kdysi
proti Walkerovi jako člověku nic nemám..hrát v tom byla jeho práce...ale jak článek tak i duskuse mi přijde víc zaměřená na film než na něj.Hlavně mně vykolejila ta všeobecná pieta...nevím co se to s lidma děje....začalo to už tragédií v Jaroslavli a teď to na sociálních sítích i mezi lidma pokračuje Walkerem.
Avatar - KubikCv
29. 12. 2013 14:38
Re: Kýč?!
když si u Babovřesk odmyslím reklamu na Impuls,Medovník,Citröeny a pneuobchod,tak to oproti Troškovým ostatním porevolučním filmům není až taková sr...průjem :-) Ale už nikdy nepřekročí Slunce seno,leda by dostal peníze jen tak..ne jako keš za productplacement
Avatar - KubikCv
29. 12. 2013 14:35
Re: Kýč?!
hááá >:D >:D >:D denní svícení je tuzing? Narozdíl od modrýho neonu v prazích je to funkční věc a je to vidět líp než DLR světla s klasickou žárovkou.
Ale fakt jsi mně rozesmál >:D Tvarově odpovídaj ostatnímu osvětlení auta a jsou nenápadně hozený pod mlhovky.Ale dost s tím,nemám potřebu se ospravedlňovat,protože tohle tuzing rozhodně není.....mám snad na autě modrý parkovačky? Žárovky s xenonovým efektem neschválený pro provoz?Barevný diody v masce nebo neony v prazích?
Avatar - white label
27. 12. 2013 14:10
Re: kdysi
Vše je relativní..., "kdosi kdysi napsal" velmi různé věci, které si (mimochodem) mohou protiřečit. Co když to napsal někdo, kdo chtěl být uznávaným kritikem, a jelikož se mu to nepovedlo, tak alespoň kritizoval ty, kteří to dokázali..., jinými slovy, to co píšeš, se může stejně tak vztahovat i na samotné kritiky kritiků... ;-)