Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Schmitz Cargobull S.KI: Novinka s tepelnou izolací korby

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Společnost Schmitz Cargobull si pro své sklápěcí návěsy připravila novou tepelnou izolaci, která má ochránit náklad před nechtěnými změnami jeho teploty.

Schmitz Cargobull má ve své nabídce vedle plachtových a skříňových návěsů širokou paletu přípojných sklápěcích vozidel, v níž hrají hlavní roli návěsy řady S.KI, které jsou nabízeny v řadě provedení.

Na veletrhu Bauma 2016, zaměřeném na stavební průmysl a pořádaném od 11. do 17. dubna letošního roku v Mnichově, představí Schmitz Cargobull v rámci řady návěsů S.KI nově vyvinutou tepelnou izolaci pro ochranu nákladu, jako například asfalt, před změnami jeho teploty.

Nově navrženou tepelnou izolaci tvoří vnější panely vyrobené z polyuretanové tvrzené pěny, které nově nejsou pevně spojeny se stěnami korby a mohou být v případě poškození jednoduše vyměněny.

Nové provedení tepelné izolace se pozitivně projevuje i na užitečném zatížení návěsu a výrobce jako příklad uvádí zvýšení tohoto zatížení o 200 kg ve srovnání se standardním provedením tepelné izolace korby SR 7.2.

Schmitz Cargobull nabízí s novou tepelnou izolací sklopné korby SR 7.2 o objemech 24 a 27 m3, jejichž boky jsou vysoké 1460 mm, resp. 1660 mm. Zároveň je novinka určena i pro korby SR 8.2 s objemem 27 m3 a výškou bočnic 1460 mm.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)