Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Schmitz Cargobull S.KO Cool Complete: Chladná novinka (+video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Společnost Schmitz Cargobull představila nový přírůstek do své řady chladírenských a mrazírenských návěsů S.KO Cool s označením Complete.

Společnost Schmitz Cargobull provedla před třemi roky důkladnou modernizaci chladírenských a mrazírenských návěsů řady S.KO Cool a nyní ji rozšiřuje o provedení Complete, které má vedle starších provedení vynikat nižšími provozními náklady.

Po dvou letech vývoje tato novinka přináší nové provedení podlahy i stěn návěsu spolu s patentovaným řešením chladicí jednotky.

Cílem všech úprav a to včetně vylepšení provedených na sendvičových panelech Ferroplast a jejich výplni, z nichž jsou boky návěsu, je zlepšení izolačních vlastností.

Schmitz Cargobull uvádí, že ve srovnání s dosavadním provedením návěsů řady S.KO Cool přináší nové provedení Complete díky vylepšení izolace snížení spotřeby energie u chladící jednotky až o 15 %.

Vedle snížení spotřeby u chladící jednotky umožňuje vylepšení izolace návěsu zároveň zkrátit dobu jejího provozu, protože udrží náklad mnohem déle při nastavené teplotě.

Chladírenské i mrazírenské návěsy Schmitz Cargobull: Mnoho inovací

Společnost nový návěs Complete nabízí se svým balíčkem Executive, zahrnujícím kompletní servisní služby a telematiku, sledující důležitá provozní data návěsu.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)