Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Seat Leon Pies Descalzos „od“ Shakiry

Dan Vořechovský
Diskuze (14)

Španelský Seat se rozhodl přispět na chudé kolumbijské děti tak, že spolu se zpěvačkou Shakirou vytvořil speciální edici modelu Leon.

Na tiskové konferenci v Berlíně představila automobilka Seat a zpěvačka Shakira model Leon v úpravě, která nese název Pies Descalzos (podle názvu zpěvaččiny nadace). Automobil byl vytvořen u příležitosti charitativních koncertů, které Shakira odehraje ve více než 10 evropských zemí, a jejichž účelem je získat prostředky na vzdělání a potraviny pro chudé kolumbijské děti.

Shakira se sama podílela na vzhledu speciální edice, neboť vybírala barvy a použité materiály. Na konci charitativních koncertů dojde ke slosování, ve kterém jeden šťastlivec tento vůz získá. K předání automobilu dojde na autosalonu v Barceloně, který se bude konat na začátku června. Do slosování o automobil se mohou zapojit lidé v několika evropských zemích včetně České republiky.

Abyste vůz mohli vyhrát, je nutné prostřednictvím kampaně Seatu přispět finanční částkou na chudé kolumbijské děti. Zasláním SMS přispějete na děti 1 eurem, zatímco na společných webových stránkách http://www.catch-the-fever.com/ Shakiry a Seatu můžete přispět libovolnou částkou.

Model Leon Pies Descalzos se bude ve Španělsku prodávat za 27 300 eur (cca 768 tis. Kč). Speciální edice vozu vychází ze sportovní verze http://news.auto.cz/nove-modely/seat-leon-cupra-177-kw-za-732-900-kc.html Cupra a pod kapotou má přeplňovaný dvoulitr TFSI o výkonu 177 kW. Zásadní změnou je fialová metalická barva karoserie. Stejnou barvu najdeme i uvnitř, například na přístrojové desce. Standardní 18palcová kola byla natřena černou barvou. Do sedadel bylo všito logo „Pies Descalzos“, které se objevuje i na několika místech karoserie.

Dan Vořechovský
Diskuze (14)
Avatar - masO
29. 1. 2007 10:17
Re: Škaredý seaty=levný seaty
a co shakira ? taky ne ? ;-)