Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Seat Leon Sports Styling Kit: Cupra naoko

Michal Fokt
Diskuze (10)

Seat představuje optický sportovní paket pro tří- a pětidveřový hatchback Leon. Zajistí atraktivní vzhled i běžným verzím.

Seat má momentálně ve stáji nejrychlejší předokolku Nürburgringu v podobě modelu Leon Cupra, ale myslí (jak by ostatně každá značka se sportovními ambicemi měla) i na majitele méně ostrých verzí. Pro ně připravilo přímo designérské centrum v Martorellu Sports Styling Kit, dostupný pro všechny modely Leon, tedy petidveřák i třídveřový SC.

Sportovní kit zahrnuje nový přední nárazník s pozměněným designem mlhovek, nástavce prahů, střešní spoiler a zadní nárazník s imitací difuzoru a párem kulatých koncovek výfuku. To vše s cílem opticky auto snížit a propůjčit mu agresivnější výraz. Automobilka k bodykitu doporučuje 19" kola Sports, která jsou v nabídce ve stříbrné nebo černé barvě. Vyobrazený vůz je ve verzi FR TDI 184 PS s příplatkovým Titanium Pack.

Jednotlivé komponenty lze koupit samostatně a přizpůsobit si tak auto vlastnímu vkusu a stavu peněženky. Ceny zatím zveřejnilo pouze britské zastoupení značky a není to žádná láce. V přepočtu vyjde nárazník na 45 tisíc korun, prahy na 19.400 korun, střešní spoiler na 12 tisíc, zadní nárazník na 29 tisíc, koncovky výfuku 14.400 korun a kola 30 tisíc korun. Alespoň že jde o ceny včetně laku a montáže. ...ale stejně si kupte raději rovnou tu Cupru...

Michal Fokt
Diskuze (10)
18. 3. 2014 09:43
Cupra je hezčí
No, tak snaha se cení, ale přizneme si, že verze Cupra, ale i FR je mnohem hezčí. No a ta cena, ta je úplně mimo.... 8-s :no:
17. 3. 2014 23:37
Stredova konzola
od vyduchov ventilacie po prevodovu paku je neskutocne hnusna. Suverenne najskaredsie ovladace ventilacie napriec autami v C segmente.
17. 3. 2014 15:04
Auto emocion?
To tie emocie chcu akoze vyvolat tymi cenami?

Zase su uplne mimo ako ceny celeho koncernu... 8-s
Avatar - radolaco
17. 3. 2014 10:38
Naraznik
Praveze je to upraveny povodny...pozri sa na tie prieduchy, je to to iste [odkaz]

FR to ma dost inak a krajsie, to som tym chcel povedat
[odkaz]
Avatar - radolaco
17. 3. 2014 10:36
Re: Naraznik
Je to uplne iny naraznik, ale vychadza z toho klasickeho, cize ma male prieduchy [odkaz]
Ten FR vyzera lepsie podla mna, to som tym chcel povedat.