Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

SEMA 2004: Svaly pro baby Jag X-Type

Ondřej Láník
Diskuze (5)
Americký tuner bonspeed, připravil pro malý Jaguar důkladnou tuningovou sadu podle vkusu amerického zákazníka. Červený lak, agrasivní příď a řada dalších drobnějších doplňků udělala ze zaobleného "kocoura" malého dravce, připraveného k útoku...

Americký tuner bonspeed, připravil pro malý Jaguar důkladnou tuningovou sadu podle vkusu amerického zákazníka. Dramatický červený lak, agrasivní příď a řada dalších drobnějších doplňků udělala ze zaobleného "kocoura" malého přikrčeného dravce, připraveného k útoku.

Vevnitř vládne také rudá barva a výrazné tvarování předního páru sedadel Recaro. Snu amerického tunera odpovídá také výkonná hi-fi soustava na palubě.

Změny postihly i motormanagement, což ve spojení s novou výfukovou soustavou a modifikovaným sáním, zvýšilo výkon přibližně o 22 kW, na konečných 194 kW. Snížený podvozek dostal nové sportovní pružiny Eibach a tlumiče Koni, devatenáctipalcová kola jsou obuta do pneu Michelin Pilot Sport o rozměru 255/35.





komerční sdělení:

Zimní pneumatiky – LEVNĚ a na splátky BEZ navýšení

Pokud chcete ušetřit své peníze a čas, využijte nákupu zimního obutí v některém z internetových obchodů. Ceny zde dosahují velkých rozdílů oproti cenám v kamenných pneuservisech a nyní lze on-line nakoupit i na splátky bez navýšení na Pneuexpert.cz!

Ondřej Láník
Diskuze (5)