Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Simba Snoozeliner: Lůžkový double-decker pro noční městské linky

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Simba Snoozeliner je projekt lůžkového autobusu pro noční linkový provoz ve velkých městech, za nímž stojí přední britský výrobce matrací Simba.

Simba Snoozeliner má přinést zásadní změnu v komfortu cestování na nočních linkách napříč velkými britskými městy.

Projekt byl odhalen koncem loňského roku a prozatím je prezentován prostřednictvím vizualizací interiéru, ale pokud vše půjde podle plánu, tak první autobusy Snoozeliner vyrazí na své linky již v srpnu letošního roku.

Londýn, Leeds, Manchester a Birmingham jsou čtyři britská města, v nichž mají být patrové autobusy s interiéry v lůžkové úpravě uvedeny do provozu na osmi linkách.

Každý z autobusů Snoozeliner má disponovat celkem čtrnácti oddělenými a odhlučněnými kójemi, nabízejícími cestujícím ničím nerušený odpočinek.

V každé kóji budou kromě lůžka s luxusní matrací značky Simba, polštářem a přikrývkou samozřejmostí hedvábná maska na oči, sluchátka pro potlačení okolního hluku, úložný prostor na osobní předměty cestujícího i oddělený prostor pro jeho obuv.

K vytvoření co nejlepší atmosféry pro odpočinek a spánek bude připraveno přiměřené osvětlení interiéru v jantarovém odstínu spolu s aromaterapií. Stewardi mají cestující budit na jejich zastávkách a pro rychlé znovu nabití bdělosti má být k dispozici revitalizační souprava s vitamínem C.

Na palubě autobusu Snoozeliner pak bude samozřejmostí i toaleta a pro cestující budou bezplatně k dispozici minerálky a káva.

Pro poskytnutí co nejkvalitnějších služeb je nyní rozvíjen systém, který má zajistit, že si cestující prostřednictvím palubního systému objedná nákup, který mu bude doručen v čase, v němž dorazí domů.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
11. 1. 2018 23:39
Linkovy provoz ve velkych mestech :”D
Borcum uz doslo, ze spat za jizdy na luzku neni mozne, mozna maximalne ve meste. Ovsem to si jako nekdo ustele na 30-60 minut a pak se necha vzbudit aby vystoupil??? To je april, ne? >:D