Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Simča si zahrála na schovávanou. A při tom prozkoumala odkládací prostory Citroënu Berlingo

David Bureš
Diskuze (22)
Nové Berlingo přijíždí s nepřeberným množstvím odkládacích prostorů. Prozkoumali jsme je se Simčou.

Video se připravuje ...

Nejprodávanější model Citroënu na českém trhu, Berlingo, letos dorazil v nové generaci. V osobní verzi chce být ještě praktičtějším společníkem pro rodinu než kdy dříve, aby byl ještě atraktivnější alternativou k MPV, o něž zájem v posledních letech klesá. Nabízí tak mimo jiné nepřeberné množství odkládacích prostorů.

Těch je opravdu tolik, že některé z nich není snadné najít. A proto jsme si s naší nejmilejší Simčou zahráli na schovávanou. Ukryli jsme jí v testovaném Berlingu několik věcí, které v autě obvykle vozíme, abychom jednotlivé schránky ukázali a zároveň zjistili, nakolik je neznalý člověk dokáže najít. Jak si Simča vedla, se dozvíte v přiloženém videu.

Citroën hovoří až o 186 litrech odkládacích prostorů v kabině Berlinga, přičemž zdůrazňuje hlavně unikátní systém Modutop, dostupný za příplatek nebo v nejvyšším stupni výbavy. To je speciální přepravní systém ve stropě, který nabízí celkem 92 litrů prostoru, rozděleného do střešního úložného prostoru přístupného ze zadních sedadel nebo ze zavazadelníku, do průsvitného oblouku s oddělenými přihrádkami vedoucími po délce kabiny a do stropního úložného prostoru nad předními sedadly.

David Bureš
Diskuze (22)
27. 12. 2018 10:14
Simča a Průšové...
...okolo něžného pohlaví se samosebou vždy musí motat spousta úchylů a i tady v diskuzi pod rouškou anonymity museli proběhnout s baloňákem naostro, aby se o nich alespoň trochu vědělo. Je jim společná mrzká úroveň vyjadřování, kterou nahrazují rádoby siláckými a bohužel úchylnými sekvencemi, na které se jejich mozeček zmůže.

Naštěstí je tu dost rozumných a normálních diskutérů, který tento plebs dokáží vyvážit. ;-)
27. 12. 2018 10:10
Re: Simca
Za to, ty jsi začal na dně samotném. Zřejmě hodně sněžíš...
Avatar - holden2
27. 12. 2018 08:53
Re: pekne MPV-cko
neco k tematu. me je taky jedno ze tobe tvuj fotr pretahuje predkozku dodnes a tvoje matka vam u toho sekunduje. ;-)
Avatar - rokyta.p
27. 12. 2018 07:00
Super
Simi ano, ale do kabrioletu :-)
26. 12. 2018 23:49
Bedna
Jedno toto nové nám stojí u baráku - asi to bude prostorné, praktické ale zvenku je to krabicovitá obluda s hodně přerostlým podivným "rypákem". Světel až moc, o jakékoliv eleganci se nedá mluvit, to je hezčí i Lodgy. Odkládací prostory v podlaze? To opravdu někdo používá? Vždyť se po tom víku šlape. Má to na té průhledné střeše nějaké neprůsvitné rolety? Pokud ne, tak to bude v létě peklo. Šířka je docela velká, majitelka tam s tím vždy dost bojuje.