Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Fabia Scout a Škoda Rapid Scout: Takto by mohly vypadat

Ondřej Chamilla
Diskuze (46)
Maďarský grafik X-Tomi se tentokrát zaměřil na novou Fabii a z verze Combi vytvořil možnou podobu varianty Scout. Češi pak přidali Rapid Scout.

Nová Škoda Fabia Combi se oficiálně představila teprve nedávno a na domácí test vozu ještě stále čekáme. Už nyní se však objevují spekulace o dalších možných verzích. Jednou z nich je Scout, černými plasty lemovaná zvýšená varianta po vzoru větší Octavie. Jak by mohl takovýto vůz vypadat, ukazují vizualizace od X-Tomiho.

Zatím není stoprocentně jisté, že tato varianta s nádechem jízdy mimo zpevněné vozovky vznikne, jeví se to však jako velmi pravděpodobné. Předchozí Fabia podobně oplastovanou verzi měla, byť je i na našich silnicích spíše raritou. Téměř jistě pak můžeme říci, že pokud Fabia Scout vznikne, nebude mít pohon všech kol.

Ještě letos má podle informací serveru skoda-news.cz přijít také přizvednutý a oplastovaný Rapid Spaceback s přídomkem Scout. Domácí automobilka opět o možné výrobě podobného modelu mlží, mimo mísu to však rozhodně není. Rovněž u tohoto vozu očekávejte černé nelakované plastové lemy či stříbrné doplňky v náraznících a zvýšený podvozek. I zde je ale použití pohonu všech kol velmi nepravděpodobné.

Jak u Fabie Scout tak Rapidu Scout můžeme v případě výroby s největší pravděpodobností počítat s použitím pouze přeplňovaných pohonných jednotek – základní atmosférické tříválce nejspíše v nabídce nebudou.

Ondřej Chamilla
Diskuze (46)
9. 9. 2015 07:39
Scout?
No nění to úplně zlý ale mě osobně se daleko více líbí Škoda Rapid spaceback Scout než Fabia..

https://www.youtube.com/watch?v=3GX8Oi…
28. 1. 2015 11:19
Škoda!
Škoda že je všude škoda. :/ Chápu, jedná se z části o "české auto", ale proč auto.cz neustále předhazuje jen informace o tom co ve škodovce bylo, mohlo být, mělo by být, bude, možná bude, nikdy nebude >:D to už mě dostává. Je sice pravda že Fabka je docela pěkný kousek, ale nač takový agresivní marketing? >:D Nezastávám se ani Hyundai ani Škody, ale.... Proč když se Hyundai v reklamě opře do škodovky (závistivci zezelenají - barva škodovky; Váš soused z Boleslavi bude takhle malinký) tak se o tom ihned píše na idnesu, auto.cz, autoforum.cz, atd... Ale že škodovka si to vlastně "vyprovokovala" svou reklamou v rádiu (Tatínku, proč od té doby co máme doma novou fabii je sousedovic KOREA pořád nemocná? To není korea ale korela).... CNC by mělo přejmenovat tento server na Škoauto.cz :-) ;)
Avatar - AUDIRS6
27. 1. 2015 21:57
Re: ...
aleco, ideme trosku zapojit teologiu, alebo nieco ine ?
...my uz mame po debate, a na tvoje velke pocudovanie, sme si podebatili vcelku normalne a s asi pre obidvom prijatelnym vysledkom.
Nieco, co s tebou ztial moc nadejne nevypda... 8-s
27. 1. 2015 20:21
Re: Crosovery ŠKODA..?
Byla by fajn moznost 4x4, myslím ze by po ni sahlo dost lidi. Vytvořit něco jako SX4 z rapida spaceback by nemusel byt propadák, horší by to bylo asi s cenou která je u Němců většinou jinde.
Avatar - pumpkin
27. 1. 2015 20:20
Re: Renault Kadjar
O akých uniknutých fotkách prosím ťa? >:D Ja len pre istotu, ale snáď si tým renderom z pred 2-3 rokov čo si sem dal nenaletel. Vtedy ešte v Auto Bilde vychádzali z info, že príde crossover Méganu a inšpiráciu hľadali vo van der Ackerových konceptoch z roku 2012. Dnes už sú na nete o dosť presnejšie rendery, ktoré vychádzajú z faktu, že pôjde o modulárny podvozok vychádzajúci z nového Qashqaia a tiež zo siluet maskovaného prototypu.
Síce tiež pindám na počet článkov o Škodovke, včera tu bolo info o premiére Kadjaru (bude 2. 2. 2015) a predtým sa tiež objavila info o maskovanom prototype, ktorý redakcia pokladala za nový Koleos.