Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Octavia RS: nové foto+překvapení

Ondřej Láník
Diskuze (75)
Premiéra nejsilnější Octavie všech dob již klepe na dveře, ale my již v těchto chvílích usedáme za volant...

Z nových fotografií Octavie RS jsou zřejmé úpravy interiéru. Zásadní novinkou je tříramenný volant, dílčí stylistické změny jsou patrné na přístrojové desce. Oficiální fotografové neopomněli zdůraznit rozměry a přepravní možnosti verze Combi.

Premiéra nejsilnější Octavie všech dob již klepe na dveře, ale my již v těchto chvílích ve Vídni usedáme za volant, abychom vám mohli na začátku příštího týdne přinést redakční test s podrobnými technickými daty, našimi dojmy a prvními zkušenostmi...

Ondřej Láník
Diskuze (75)
11. 9. 2005 18:58
Re: KAŠLI NA TO
Tak v první řadě bys tu měl být slušný a oslovovat mě nickem, nevychovanče. A zároveň by sis měl uvědomit, že život není jednosměrka. Život, stealthe, tak život je mnohem barvitější než, jak vidím, tušíš, a patří do něho mimo práce a vysvědčení také pavučina mezi stromy, co se na ní usadila kapka ranní rosy, patří do něho ovšem i černej oblek a třesoucí se prsty nad tím, co tě čeká... a pohle očí, který jsi jednou zradil a nemůžeš se té výčitky zbavit... A patří do něho ovšem i kopce... pokud tedy na to máš... P.S. Slabé, stealthe, velice slabé...
10. 9. 2005 21:28
Re: bez titulku
Vstávám pravidelně v 7:29. Každej den mimo neděle, to spím do 7:31 a soboty, kdy nespím vůbec. Ovšem v pondělí vstanu v 6. A první co udělám, že zamířím ke stolu a rozhejbu počítač. Těším se na test. :yes:
10. 9. 2005 09:17
Re: Jůůů
Myslím, bude co chválit. Rozhodně tedy motor. Nepochybně na váhu RS ideální volba.
9. 9. 2005 21:12
Re: KAŠLI NA TO
:yes:
9. 9. 2005 21:11
Re: sorry
To ovšem nemusí být na škodu... Combi je moc povedené. Trochu se mi nepozdává tak vysoko (audiozně :-) ) umístěná přední RZ. Čekám na čelní pohled. Připadá mi, že moc trčí zauta ven. U sedanu je potřeba urazit tu trapnost na zádi. Vnitřek - základní problém vidím v té dvoubarevnost sedadel... jako by se tvůrce nikdy nepo... v autě :-) Minulá RS to měla ještě horší - bílé sedáky... tohle nechápu. Jinak má krásná kola. Bude to bestseller. :yes: P.S. V L.A. ne, to je jesné ;-) :yes: