Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Octavia zdůrazňuje sportovní vizáž. Nově nabízí paket Dynamic Plus

David Bureš
Diskuze (0)

Nově nabízený paket Dynamic Plus je taková Octavia SportLine. Sportovní charakter vozu zdůrazňuje černými detaily nebo jinými sedadly.

Sportovní styl hraje v dnešním automobilovém světě stále důležitější roli. Zákazníci žádají dynamickou vizáž, a tak jim automobilky vedle opravdových sportovních modelů nabízejí i různé dynamické pakety pro běžné vozy. Nově se tomuto trendu přizpůsobuje i Škoda Octavia, která vedle sportovní varianty Octavia RS začala nabízet i paket Dynamic Plus.

Dynamic Plus je takový krok k „eresu,“ dokonce by se dal klidně nazvat verzí SportLine, známou z ostatních modelů značky. Součástí paketu jsou optické detaily zvýrazňující dynamický a elegantní charakter tohoto modelu. Konkrétně jde o černé kryty vnějších zpětných zrcátek, černý rámeček masky chladiče a ztmavená skla Sunset, které doplňuje přední spoiler s černým lemem.

Součástí výbavy je také černý zadní difuzor a černý spoiler na víku zavazadlového prostoru karosářské verze liftback. Kola jsou v základu sedmnáctipalcová, z lehkých slitin, nazývají se Trius a jsou lakovaná černou metalízou. Alternativně tu jsou však k dispozici i dvoubarevná sedmnáctipalcová kola Hawk, kombinující leštěný stříbrný a lesklý černý odstín, případně dvě různé osmnáctky. Vega kombinují lesklou černou a leštěnou stříbrnou, zatímco Turini jsou matně černá.

Součástí paketu Dynamic Plus jsou rovněž úpravy vnitřku. Primárně tu jsou sportovní sedadla, která doplňují sportovní multifunkční volant, hliníkové pedály a černé obložení stropu.

Paket Dynamic Plus je dostupný pro obě karosářské varianty Octavie, pro liftback i kombík. Dá se za něj připlatit ke stupni výbavy Ambition, a to za 40.900 korun.

David Bureš
Diskuze (0)

Doporučujeme