Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Smart ForTwo Pulse: Ostřejší vzhled

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Smart ForTwo v provedení Pulse představuje v nabídce výbav sportovněji laděnou verzi, která pro letošní rok dostala ještě sportovnější výraz.

Smart ForTwo je nabízen ve výbavách Pure, Pulse a Passion, které doplňují ještě dvě verze Brabus. Výbava s označením Pulse má podle automobilky oslovit sportovně zaměřené zákazníky.

V letošním roce bude mít toto provedení ForTwo ještě sportovnější výraz než doposud.

Hlavní změny se odehrávají na karoserii Smartu. Na přídi je nově tvarová spodní část nárazníku s náznakem malého spoileru. Nově jsou tvarovány i prahy a spodní díl zadního nárazníku.

Standardem pro ForTwo Pulse jsou černě lakovaná maska, mřížky v předním nárazníku, kryty vnějších zpětných zrcátek a rám Tridion. Sportovnější vzhled mají podtrhnout i 15-palcová litá kola s třemi dvojitými paprsky obutá do pneumatik o rozměrech 175/55 R15 vpředu a 195/50 R15 vzadu.

Sportovně laděný je také interiér. Součástí standardní výbavy Pulse je 3-ramenný sportovní kožený volant s řadícími pádly, kožená hlavice řadící páky a čalounění sedadel kombinací látky a koženky v černé barvě.

Smart ForTwo Pulse je k dispozici v provedení coupé i cabrio a obě karosářské verze lze kombinovat s jedním s trojice nabízených motorů. Zážehové motory zastupují dva tříválce o objemu 999 cm3. První z nich je atmosférická verze MHD d výkonem 52 kW (71 k) a druhým je přeplňované provedení s výkonem 62 kW (84 k). Vznětové agregáty zastupuje tříválcový turbodiesel, který z objemu 799 cm3 poskytuje výkon 40 kW (54 k). Stejné motory jsou k dispozici i pro výbavy Pure a Passion.

Objednávky na nový Smart ForTwo Pulse budou prodejci přijímat od 1. února letošního roku a první vozy budou k dispozici od dubna.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)