Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Soutěž Mazda: nová MX-5 za nejlepší Zoom-Zoom fotografii

Libor Zezulka
Diskuze (3)
Mazda Motor Europe vyhlásila fotografickou soutěž Zoom-Zoom, která poběží až do září letošního roku. Vítěz dostane novou Mazdu MX-5 Roadster Coupe.

Mazda Motor Europe vyhlásila fotografickou soutěž Zoom-Zoom, která poběží až do září letošního roku. Vítěz dostane novou Mazdu MX-5 Roadster Coupe. Mazda vyzývá Evropy, aby posílali fotografie, které nejlépe vyjadřují filozofii Mazdy Zoom-Zoom. “Veselí, které zažíváme jako děti, když sjíždíme na kole z kopce dolů, je právě to, co znamená Zoom-Zoom ve svých základech,” řekl Masahiro Moro, Vice President Marketing Mazda Motor Europe.

“A právě tento vzrušující okamžik je tím, co chce Mazda přinášet v každém voze, který tvoříme a vyrábíme. Cílem fotografické soutěže je zachytit tyto ´emoce v pohybu´ v jedné fotografii. Bude to výzva, ale úsilí se vyplatí, protože s hlavní cenou získá vítěz vlastní zkušenost Zoom-Zoom při každodenním užívání nové MX-5 Roadster Coupe.” Evropané mohou vložit svou Zoom-Zoom fotografii v digitální podobě na www.zoomzoomphoto.com a také mohou online hlasovat pro své oblíbené snímky, a to až do uzávěrky soutěže 18. 9. 2006.

Online hlasy budou potom sečteny a vytvoří se předvýběr třiceti fotografií. Z těch pak bude vybráno komisí, kterou budou tvořit skuteční profesionální fotografové, Dingo a Bo Hylen, spolu se známým kreativním ředitelem Eddym Greenwoodem, deset snímků. Vítězové budou vyhlášeni online 25.září. Klíče od svého nového vozu obdrží vítěz na letošním autosalonu v Paříži. Dalších devět vybraných autorů získá ceny jako zábavný domací systém Bose® a audio systémy Bose®.

Libor Zezulka
Diskuze (3)