Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Facelift Volkswagenu Touareg je na spadnutí

Ondřej Láník
Diskuze (160)
Volkswagen Touareg je na trhu čtyři roky bez výraznějších stylistických inovací a tak asi nikoho nepřekvapí, že alespoň nějakou modelovou péči můžeme ještě před uvedením zcela nového vozu od Volkswagenu očekávat

Volkswagen Touareg je na trhu čtyři roky bez výraznějších stylistických inovací a tak asi nikoho nepřekvapí, že alespoň nějakou modelovou péči můžeme ještě před uvedením zcela nového vozu od Volkswagenu očekávat. Kdy přesně se tak stane zatím není jasné, ale vzhledem k rozpracovanosti není vyloučen ani podzimní termín. Podobně by se lehkých a nenákladných změn měl dočkat i sesterský Cayenne.

Fotografie z vysokoteplotního testování inovovaného Touarega v USA odhalují přepracovanou příď, která má nyní vybrané linky zaobleny, maska se světlomety vytváří výraznější "úsměv", vertikálními prolisy na nárazníku je zvýrazněna středová část přídě. Definitivní tvar světlometů zakrývá páska v barvě karoserie, ale i když si ji odmyslíme, zůstane Touareg stále Touaregem, takže stávajícím majitelům velkého SUV od Volkswagenu nemusí tyto inovace přivodit žádné nové vrásky.

Jen minimální změny jsme našli na zádi a v interiéru.

Ondřej Láník
Diskuze (160)
29. 6. 2006 22:42
Re: Touareg
:-) :yes:
29. 6. 2006 14:53
Re: touareg
Wolffe, OSCARA za myšlénku měsíce máš za červen ty. Ano - Panda je lepší než Touareg. >:D :yes: Bravo, tady končím. Pakárna je za rohem, Wolffe >:-[] :no: ;-)
29. 6. 2006 14:51
Re: TAK A JE TO TADY
:-)
29. 6. 2006 14:32
Re: Touareg
To vím... jak bys také mohl ;-) :yes:
29. 6. 2006 14:31
Re: TAK A JE TO TADY
:-) :yes: