Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy photos: Mercedes-Benz MLK

Libor Zezulka
Diskuze (29)
Zatímco BMW dokončuje facelift X3, Mercedes-Benz své luxusní kompaktní SUV teprve chystá. Testy jako obvykle probíhají ve Skandinávii.

Modelem X3 BMW zaskočilo konkurenci. Zatímco bavorští chystají facelift kompaktního luxusního SUV, Mercedes-Benz svou zmenšenou verzi nové třídy M teprve chystá. Vývoj nového modelu se nicméně blíží do závěrečné fáze, třída MLK nyní prochází testy ve Skandinávii, oblíbené destinací testovacích týmů. Nová třída MLK využívá komponenty z nové třídy C, jež se představí veřejnosti v průběhu příštího roku.

Z pohonných jednotek se očekávají zážehové i vznětové čtyř, šesti i osmiválce, točivý moment bude samozřejmě proudit na všechna čtyři kola. Špionážní fotografie tentokrát o podobě nového MLK mnoho neříkají, Mercedes-Benz nenechal nic náhodě a udělal pomocí maskování z SUV sedan. Fotografie zachycující novinku zezadu naznačuje, že MLK bude zhruba stejně vysoké jako X3. Tu si s sebou testovací tým vozí pro srovnání.

Libor Zezulka
Diskuze (29)
15. 2. 2006 00:55
Re: už sem to vyřešil,MLK to fakt není
>:D
14. 2. 2006 23:36
Re: maskace
>:D >:D
14. 2. 2006 23:11
Re: mercedes/mercedes-mlk-spy-photos
Je to divné... Znáš přece ten model z loňska... to "zmenšené" eMko... to znamená, že by vykročili tím, co píšu nahoře a opustili původní projekt. Já si vyhledal MLK a všude to ukazuje jen ten maskáč z loňského roku.
14. 2. 2006 22:47
Re: PŘIJÍŽDÍ HVĚZDA
Nahoře to fakt bude spíš je maskované nové C... Všude jinde jsou u téhle fotky popisky odkazující na nové C.
14. 2. 2006 22:21
PŘIJÍŽDÍ HVĚZDA
prašnejch cest... Jen vzpomeňme, že jsme BVMW X3 dost kritizovali, že je to než malá X5... Možná to MLK bude Allroad od MB, resp. XC70 od Volvo... Každopádně na těch bokách si zapamatovávám tvar bočních oken... V zadním registruji finesu z CLS... takže, jestli tohle bude "jen" vyšší a zhrublé nové Céčko... už dnes volám - jo, jo, jo. :yes: