Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: nová Toyota Corolla 3D

Libor Zezulka
Diskuze (98)
Pod divokým maskováním připomínajícím spíše hromadu odpadků se ukrývá nová Toyota Corolla v třídveřovém provedení.

Od vstupu aktuální generace Toyoty Corolla na evropské trhy uplynuly čtyři roky a japonská automobilka nyní intenzivně připravuje nástupce. Nová generace hatchbacku, sedanu a kombi nižší střední třídy, který se bude muset postavit velmi sebevědomé Hondě Civic a v roce 2008 čelit i zřejmě podstatně dravějšímu Volkswagenu Golf šesté generace, prochází testováním v USA.

Fotografové zachytili na vyjížďce prototyp třídveřového hatchbacku, avšak pořízené snímky nám toho o tvarech chystané novinky mnoho neprozradí. Toyota totiž auto pečlivě oblepila kartóny a síťovinou, takže vypadá spíše jako pojízdná hromada odpadků. Podle jednoho japonského motoristického magazínu bude nová Corolla vypadat takto.

Libor Zezulka
Diskuze (98)
15. 8. 2006 22:15
Re: OT: přehledný rozvrh plánů všech japonských automobilek
:-) No... vypadá to, že v Japonsku hezky plánujou... je to stejné jako v Evropě i v Americe. Ty plány automobilek, to není nic nového... jinak se to přece nedá dělat... Ještě, že seš Tome evropan, z Česka... a že tedy držíš palce zejména evropskejm automobilkám, které tu dávaj práci statisícům lidí... je sice milé, že třeba TTT, či Honda tu také svá auta vyrábí, ty ale víš, proč to je... nejde o dobrodiní samurajů... jde o finanční, celní politiku. Jinak vidím, že můžem japonskejm klukům popřát pěkné ježdění v Hodnách, v Mazdách, v Toyotách... oni nám zase určitě přejí naše Focusy, Golfy, Octavie... (počítám, že na nějakém japonském serveru také nějaký Tomiota publikuje radostně modelovou politiku Forda, VW, Peugeota...), tak je to správně... no, dnes sis to tu dost vyžehlil... je vidět, že pomalu začínáš chápat, že nedržet v Česku palce evropským tradičním výrobcům, by byl odraz než dětskě zaslepenosti. Bravo Tom :yes: