Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Volkswagen Tiguan

Libor Zezulka
Diskuze (81)
Na autoshow v Los Angeles Volkswagen představí menšího brášku Touaregu, kompaktní SUV Tiguan.

Proces vývoj nového kompaktního SUV Volkswagenu je u konce. Automobilka v těchto dnech podrobuje vozy finálnímu testování, které bude následovat samotné představení vozu na autosalonu v Los Angeles v prosinci tohoto roku. Vůz, jenž se na trhu utká s kompaktními SUV Toyoty (RAV-4), Hondy (CR-V) nebo i Land Roveru (Freelander) či BMW (X3) stojí na podvozku páté generace Golfu avšak s větší světlou výškou a tužším odpružením a samozřejmě pohonem všech kol 4MOTION.

Pohon nového SUV Tiguan zajistí známé koncernové zážehové i vznětové motory včetně dvojitě přeplňované zážehové jednotky 1.4 TSI. K dispozici budou i dva vznětové dvoulitry s výkonem 103 a 125 kW. Na fotografiích si můžete prohlédnout stále ještě maskovaný prototyp, počítačová retuš ukazuje, jak může Tiguan nakonec vypadat.

Libor Zezulka
Diskuze (81)
Avatar - Dinar
19. 10. 2006 14:47
Re: Blizsie info k motorom
podpis, Dinar.
19. 10. 2006 14:17
?
To je NUDA! :no:
Avatar - Dinar
19. 10. 2006 09:52
Re: Nič nie je nemožnééé - V O L K S W A G E N.....
Proč to otáčíš? Ty tvrdíš, Touareg je drahý, složitý, poruchový. O.K. porovnej cenu, složitost a poruchovost s ostatními a použij u toho nějaká data. Toť vše, co jsem po tobě chtěl místo výlevů JPP. Vidím, že zbytečně.
Avatar - Dinar
19. 10. 2006 09:49
Re: Blizsie info k motorom
Tohle je laciné Galante, řekl bych, že víš o co mi jde, problém je spíše v tom, že jsem se otřel o Alessia. Pokud jde o podstatu, ať jsou mé znalosti jakékoliv, nedovolím si kategorické soudy o tom, kdo koho drtí svým pohonem atd., které běžně plodí Alessio, a na které tu byť v jiném vláknu narážím, a on to ví. Takže zařaď R. ;-)
Avatar - R32
19. 10. 2006 08:39
Re: nic
Dík, idem mrknúť, no mal som možnosť si ho testnúť aj osobne, tak schválne či sa moje dojmy zhodujú s novinármi... :-)