Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Startech v Ženevě: Tuning pro Jaguar, Land Rover & Co.

Michal Fokt
Diskuze (0)
Firma Startech patří do skupiny Brabus a smyslem její existence je upravovat vše, čemu se nevěnuje „velký šéf“.

Letos se snad Němci dohodli s Tatou, protože to na jejich ženevském stánku vypadalo jako u Ardenu – samé Land Rovery a jeden Jaguar.

A Jaguar ne jen tak ledajaký, ale rovnou vlajková loď XJ. Ale není nezbytné se chytat za hlavu, k úpravám luxusní britské limuzíny přistoupil Startech velmi rozumně a provedené úpravy jsou tak decentní, že vám to možná nepřijde ani jako tuning a omezíte se na konstatování, že „to tomu XJ opravdu sluší“.

Kreace Land Rover Defender 90 Yachting Edition sice debutovala už vloni na výstavě v Essenu, tohle je ale její premiéra na „seriózním“ autosalonu. Hlavní posláním téhle úpravy je dostat trochu atmosféry z plavby po moři do kabiny určitě neméně plavného terénního auta. O to se má postarat čalounění modrou kůží a dřevěná podlaha.

Startech pružně zareagoval i na facelift modelu Range Rover Sport, pro který také přichystal stylingový paket, zahrnující bodykit, velká kola a širokou škálu individualizace interiéru.

Pozornosti německého úpravce neunikl ani samotný Range Rover, nejnověji jeho top verze Range Rover Supercharged. Jak už je ale zvykem pro startechovské úpravy britských značek, i v tomto případě se jedná o optický tuning. Už sériová verze je na tom totiž v disciplíně „performance“ nade vší pochybnost dobře…

Michal Fokt
Diskuze (0)