Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Stavebnice Lego možná prozradila podobu nového Land Roveru Defender

Jan Zajíc
Diskuze (0)

I když si samotný Land Rover dává s odhalením nového Defenderu na čas, nástupce ikonického teréňáku si možná můžeme prohlédnout už teď. Byť v poněkud netradiční podobě.

Design Defenderu totiž zřejmě alespoň částečně prozrazuje nová stavebnice z řady Technic, který představuje právě legendární Land Rover. Podoba stavebnice nedávno unikla na internet.

Některé detaily už na první pohled opravdu odpovídají tomu, co naznačují fotografie maskovaného prototypu Defenderu nové generace - jde například o široké blatníky nebo kolmou příď.

Stavebnice s Defenderem každopádně obsahuje 2.573 dílků. Po sestavení budete mít 42 centimetrů dlouhý, 22 cm vysoký a 20 cm široký model s řadou hezkých detailů, mezi nimiž najdeme funkční řízení, čtyřstupňovou sekvenční převodovku, tři diferenciály a nezávislé zavěšení (které ostatně bude mít i skutečný "defík"). Funguje i naviják v předním nárazníku.

K oficiálnímu představení nové stavebnice by mělo dojít v říjnu, zatímco skutečný Defender by se světu mohl ukázat o měsíc dříve. I to možná něco napovídá, ne?

Jan Zajíc
Diskuze (0)

Doporučujeme