Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Stylově pro vánoční dárky? Potřebujete k tomu slavné Lancie! A něco k tomu...

David Bureš
Diskuze (0)
Na loni zveřejněné video s Lancií 037 jedoucí pro vánoční stromeček letos navazuje další. A nehraje v něm jedna Lancie, ale hned dvě!

Vánoční svátky jsou za dveřmi, mnozí však ještě na poslední chvíli shánějí nějaké dárky pro své blízké. Jestli při nákupu chcete vypadat stylově, řešením je nějaký italský vůz. Co třeba od Lancie?

Pokud se však rozhodnete vybrat si vůz této značky, pečlivě zvažte svůj výběr. Jak vám ukáže přiložené video, do takové Lancie 037 se moc dárků nevejde. A nepomůže ani zavolání kamaráda s Lancií Delta HF Integrale. Alfu Romeo Giulia sice předjede, umí předvést pár efektních smyků, ale odkládacích prostorů má také málo. Ještě že byl ve flotile rallye týmu Lancie i jeden velký praktik, do kterého se vejde i nějaký náklad!

Video zveřejněné společností Girardo & Co zaměřené na prodej historických vozidel navazuje na loni zveřejněný snímek, v němž Lancia 037 vyrazila pro vánoční stromek. Bylo natolik úspěšné, že se firma rozhodla na něj navázat. Musíme říct, že pokračování rozhodně stojí za to!

Tak šťastné a veselé!

David Bureš
Diskuze (0)