Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Subaru Impreza Outback Sport: Opusťte silnice

Miro Mihalik
Diskuze (27)
Módní vlně kompaktních crossoverů se nevyhne ani Subaru. V portfoliu se objeví i pseudoterénní derivát nové Imprezy.

Média novou Imprezu nešetří ani trochu. Tolik sarkastických poznámek na adresu designu snad musel snášet jen Ssangyong Rodius. První testy však odhalují, že jízdní vlastnosti jsou zase o kus vpředu. Vůz je se stejnými motory rychlejší (díky nižší hmotnosti), ochotněji zatáčí a celková obratnost je opět lepší. Překvapující? Asi ne. Je snad logické, že nová generace překoná po technické stránce tu předchozí. Minimálně jednou nás však Subaru ještě ohromí – ve Spojených státech probíhají interní prezentace modelu Impreza Outback Sport.

Když se před měsícem objevily první fotky vozu, který naznačoval, že jméno Outback nezůstane jen na zádi Legacy, moc jsme tomu nevěřili. Fotografie ukořistěné při prezentaci ovšem mluví jasně a informace potvrzují i návštěvníci internetových stránek Severoamerického klubu majitelů Subaru Impreza NASIOC (The North American Subaru Impreza Owners Club), kteří se rekrutují i z řad prodejců Subaru. Outback Sport by se měl odlišovat dvoubarevným lakem, speciálním designem disků kol, maskou chladiče s chromovanou horní lištou či střešním nosičem.

Miro Mihalik
Diskuze (27)
Avatar - Ricardo
31. 7. 2007 20:15
Re: novinka?
To porovnání s Roomsterem dost pokluhává a postrádá fantazii... 8-s
Avatar - Ricardo
31. 7. 2007 20:04
Nic nového
Impreza Outback byla i v minulé generaci, zopakujte to všichni ještě jednou >:D Pane Mihálik, tu omluvu hodnotím jako opravdu profesionální přístup :yes:
Avatar - jnkd
31. 7. 2007 12:49
takové auto užextuje
Ale takové auto se už v USA říkají mu Outback sport. Jeto vlastně zvedlej kombíku Imprezi a pozor tohle dělali už s minulou generací před Faceliftem