Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Subaru věří české koruně a snižuje ceny

Ondřej Láník
Diskuze (39)
Subaru ČR opět zareagovalo na dlouhodobě příznivý vývoj kurzu české koruny a rozhodlo se od 13.2.2006 upravit ceníkové ceny a věnovat tak tuto výhodu konečným zákazníkům.

Subaru ČR opět zareagovalo na dlouhodobě příznivý vývoj kurzu české koruny a rozhodlo se od 13.2.2006 upravit ceníkové ceny a věnovat tak tuto výhodu konečným zákazníkům.

Značka Subaru se těmito kroky stále více cenově přibližuje zájemcům o svoje produkty. Oblíbený model Forester, který se navíc může nově pochlubit 1. místem v žebříčku spolehlivosti TÜV Auto-Report 2006, je tedy nyní ještě dostupnější a lze ho pořídit již za 598 800,- Kč včetně DPH!

„Plošně jsme upravili ceny v průměru o 3-4% u oblíbených modelů Forester a Outback, u ostatních modelů zlevnění dělá dokonce kolem 5,5%,“ vyjmenovává Petr Neuman, ředitel českého zastoupení Subaru. „Snažíme se naší cenovou politikou aktuálně reagovat na příznivý vývoj koruny a nechceme si zisk z kurzových rozdílů nechávat pro sebe – věřím, že dostupnější ceny budou přitahovat další a další zájemce o naše automobily se stálým pohonem všech kol. Možná se to dá komunikovat i tak, že slavíme vítězství Forestera v TÜV reportu novou cenou,“ dodává.

Kurz koruny se nepromítl příznivě pouze do cen automobilů Subaru, upravily se i ceny náhradních dílů, a to až o 8 %. Mýtus o drahých dílech na japonské vozy tak dostává další ránu – po postupných krocích, jako je např. vybudování velkých evropských skladů a jednoduchých a nenákladných distribučních kanálů, mohou být japonské díly směle cenově porovnávány i s díly domácích výrobců.

Ondřej Láník
Diskuze (39)
11. 2. 2006 16:59
Re: Díky Subaru!
:-) Hezké :yes:
11. 2. 2006 16:47
Re: Nahradni dily na Japonce
Lingvista... gramatik... nebo prostitut? Tohle, brácho, to tu dělaj jen ti, jejichž kvality se blíží absolutní nule :no:
11. 2. 2006 15:19
Re: Díky Subaru!
;-)
11. 2. 2006 14:30
Re: Díky Subaru!
Nemysli, že Subaru vyrábí auta s rtěnkou na rtech... všechno je to dravej obchod. Obsah, lásku, tu autu dá až vlastník... Subaru není auto vyvolených... komu se líbí Impreza, může si jí zejtra koupit... tak jako VW... Ty sice píšeš o Impreze, ale před očima máš zadní křídlo STi WRX, viď... jenže taková už nestojí půl melounu... Takže pro ty vyvolené bychom měli v tvém kontextu spíš vnímat Imprezu v základu... třeba combi... tak to ti upřímně napíšu, že mě napadá věta - auto je i o kráse...
11. 2. 2006 12:58
Re: Díky Subaru!
>:D >:D