Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

TechArt Porsche Cayman: Méně je někdy více

Jan Mička
Diskuze (2)
K frankfurtskému autosalonu patří i tuning. Německý úpravce TechArt zde proto představí nový balíček pro Porsche Cayman.

TechArt nepolevil ze svých dosavadních tradic. Úpravy, které do teď představil, nejsou nikterak okázalé, ale zároveň na první pohled viditelné. Když se tuning dělá s citem, má úspěch. Nejnovější Cayman dostal decentní přední splitter, v podobném duchu se přistupovalo i k zadnímu difuzoru s dvojicí koncovek výfuku. Stranou nezůstala ani vnější zpětná zrcátka a boční otvory pro sání vzduchu k motoru. Pro zvýšení přítlaku na zadní nápravu dodává TechArt ve dvou polohách nastavitelné křídlo.

Stuttgartské kupé stojí na kontrastních kolech o TechArt Formula velikosti 21“. Zákazníci mohou sáhnout po vyobrazených discích nebo odlehčených typech TechArt Formula III a TechArt Formula IV. Samozřejmostí je široké spektrum barev a povrchových úprav. Oproti standardní verzi došlo ke snížení světlé výšky vozu o 25 až 35 milimetrů.

Čalounění interiéru kombinuje kůži, Alcantaru a uhlíkové vlákno. Tedy materiály, které v současnosti nejvíce táhnou. Pokud se vám nelíbí standardní volant Porsche, i na to má úpravce řešení. Sáhnout totiž můžete po tříramenném provedení TechArt Sport s ergonomickým tvarováním v místech úchopu. Ve spojení s automatickou převodovkou PDK jsou také k dispozici sportovní pádla pro manuální řazení pod volantem. Ty však úpravce dokáže naroubovat i na standardní volant Porsche.

Více informací se dozvíme po představení vozu na frankfurtské výstavě. Docela by nás zajímalo, jaký motor roztáčí zadní kola.

Jan Mička
Diskuze (2)
Avatar - flyboyeda
8. 9. 2013 21:11
je to přeplácané a originál vypadá líp
:-)
Avatar - PTS
8. 9. 2013 10:58
Bravo
German Power :yes: