Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tesla nabízí další způsob, jak si zpříjemnit nabíjení. Pusťte si Netflix & YouTube

Ondřej Mára
Diskuze (6)

Obrovské displeje ve středových panelech elektromobilů Tesla byly zprvu vyhrazeny pouze praktickým funkcím, poslední dobou však nabízejí i slušnou zábavu během nabíjení.

Automobilka do svého obrovského infotainmentu nejprve ukrývala různé „Easter Eggs,“ pak přidala funkci kreslení a nakonec řidičům nabídla i různé arkádové hry. Nyní však Elon Musk prostřednictvím Twitteru oznámil, že Tesla brzy nabídne i streamování přímo z Netflixu a YouTube.

„Schopnost streamovat YouTube & Netflix, pokud je vůz zastavený, nabídne brzy i vaše Tesla! Díky pohodlným sedadlům a prostorovému audiu zajistí nevšední a pohlcující filmový zážitek,“ uvedl Musk ve svém sobotním příspěvku.

Rozhodně se ale nejedná o první způsob, jakým se Tesla snaží zpříjemnit pobyty svých zákazníků u nabíječek. Na obrazovce infotainmentu si již nyní můžete zahrát arkádové hry Atari, nebo závodní hru Beach Buggy Racing 2, která je jakousi adaptací slavných Mario Karts. Obě hry lze samozřejmě hrát pouze při zastaveném vozidle. K jejich ovládání může sloužit buď klasický konzolový ovladač, nebo volant a pedály.

Na červnové herní konferenci E3 pak vystoupili vývojáři ze studia Bethesda, kteří oznámili, že řidiči Tesly si časem budou moci zahrát dokonce i Fallout Shelter. Pokud by podobný zájem projevili vývojáři i z dalších studií, mohla by se z Tesly stát celkem zajímavá herní platforma.

V odpovědi na jeden z komentářů pak Musk ještě dodal, že schopnost streamovat Netflix a YouTube bude součástí nového software V10, který kromě nových funkcí infotainmentu nabídne i pár nových her, vylepšení pro systém Autopilot a kvalitnější rozeznávání semaforů a značek.

Ondřej Mára
Diskuze (6)

Doporučujeme

31. 7. 2019 22:30
Re: Nebylo by lepší....
To je napad, urychlit nabijeni.

https://www.novinky.cz/…t-minut-40273800?…
31. 7. 2019 21:13
Re: Nebylo by lepší....
Stačí nabíjet, když parkujete. Samozřejmě je to o tom, kde nejčastěji parkujete a zda tam máte možnost nabíjet. Já mám to štěstí, že v práci i doma mám wallbox, takže u klasické nabíječky ztrácím čas cca 10x za rok a to především jen proto, že to mám zadarmo a když nespěchám, tak se tam v klidu posadím a na notebooku si vyřídím nějaké maily.
31. 7. 2019 20:13
Nebylo by lepší....
... raději zkrátit nabíjení na alespoň polovinu času než vymýšlet tyhle kraviny? Kdo má čas ztrácet čas? ;-)
31. 7. 2019 19:58
Teslastation
Mě nejvíc fascinuje možnost hrát závodní hry a používat při tom volant a pedály. To je fakt pecka, už se vidím, jak vysedávám po nocích v garáži :-)
Avatar - lamal
31. 7. 2019 18:55
Re: To je tedy hard core
sak mozes nabijat auto a robit pri tom to iste ako by si sedel doma... este nejaky hajzel v kufri by mohol Eli vymysliet, idealne s bioplynovym modulom ...