Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tohle byla výstava Auta na náplavce: Děkujeme za návštěvu!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (45)

Čtyři dny jsme byli s vámi na náplavce, v neděli tato výstava skončila.

Ani nedělní program nebyl rozhodně ochuzený, vždyť se na náplavku vydal reprezentační fotbalový gólman Tomáš Vaclík, hodně zajímavé bylo povídání s freestyle motokrosařem Liborem Podmolem, nejen svoji fanouškovskou základnu potěšil Martin Vaculík, vyprávějící o svých oblíbených autech.

V neděli jsme však bohužel na náplavce skončili a byl to asi nejvydařenější ročník. Hodně pomohlo počasí, mezi deseti českými premiérami byly i některé hodně exkluzivní. Pokud jste se nepřišli podívat, udělali jste chybu!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (45)
Avatar - pradeda777
2. 9. 2019 19:51
Tahle show by měla být....
v Jihlavě, aby se tam mohli podívat i normální lidi, ne jen zpovykaní pražáci..... :-[]
Avatar - Dylan McKay
2. 9. 2019 17:39
Re: Opět vydařená akce
A co ten interiér Dodge Ram Longhorn? ;-)
2. 9. 2019 17:27
Re: Akce pěkná, jen škoda absence prémie
Ford táhnul na Raptora s Mustangem, u Opelu měli aut dost, ale nic co by člověk už neznal, Peugeot - 208 zvenku krásná ale nový icockpit mě moc nezaujal, jinak taky nic moc expozice (jo můžu si za to sám, nemám na ty Emotion Days chodit, pak bych tady mohl slintat nad krásnou 508 SW). Zamrzí, že Toyota neměla odemčenou Supru, Jinak staticky z trojice Kamiq/Arona/T-Cross mi škodovka přišla jako nejpovedenější, ASX zvenku prokouklo, ale interiér je prostě bída.
Moje hvězdy náplavky - Renault Clio, Kia Xceed
2. 9. 2019 17:19
Re: Za mě fajn
Kombík bude bez debat praktičtější, ale při srovnání Xceed x Focus Active bych si vsadil na Kiu. U Focusu sice můžu mít Active v kombíku ale ... Mně vyhovuje můj současný FoFo II v tom, že i 5 dv. hatch je poměrně praktické auto se slušným kufrem, nový Focus rovnou říká, chceš kufr, kup si kombíka. No ale toho zase já coby zatím svobodný, bezdětný až tolik nepotřebuju. Zrovna po tomhle typu aut pokukuju, bydlím na Vysočině, vyšší světlost občas přijde vhod ale 4x4 mi zatím nechyběla, SUV se mi nelíbí, nepotřebuju sedět metr nad silnicí. Focuse jsem zatím jel v ST line (super svezení :yes: ) Kia mi zatím uniká tak uvidíme jak si povedou oplastované verze. Xceed by měl mít, co mi řekli na stánku, hydraulické tlumiče (že by dorazy jako C4 Cactus ?)

P.S. hvězda náplavky Renault Clio - to aut se mi fakt líbilo, ve srovnání s novou 208 na druhém břehu u mě zvítězilo na celé čáře, 208 vypadá dobře zvenku, ale nový icockpit vypadal, že bude mít dotykové ovládáná klimatizace a lá Audi :no: jo a taky měli u Renaultu nejhezčí hostesky :-)
Avatar - Dzakobo
2. 9. 2019 15:54
Re: Opět vydařená akce
Supra byla uzamčená. Můj vítěz asi Cupra :D Ateca Cupra - lépe znějící moderní 2.0 jsem snad neslyšel