Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tour monopostu F1 po Česku pokračuje. Příští zastávka: Náplavka!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Vůz Alfa Romeo Sauber už navštívil několik českých měst. Tentokrát putuje do toho hlavního, aby se ukázal na naší automobilové výstavě.

Přípravy automobilové slavnosti Auta na náplavce jsou v plném proudu. Kromě nespočtu značek a bohatého doprovodného programu si tu budete moci naživo prohlédnout také monopost formule 1 Alfa Romeo Sauber C37 Ferrari z roku 2018, avšak s aktuálním lakováním.

Tour monopostu (nejen) po benzinových stanicích odstartovala 6. srpna na čerpačce v Českých Budějovicích, pokračovala do Plzně a následně se vůz F1 objevil v Bochově. Od čtvrtka 26. srpna se však stěhuje do Prahy, aby se stal součástí výstavy Auta na náplavce. Monopost zde bude vystaven od čtvrtka do neděle, následně se přesune do Argentinské ulice.

„Věřím, že fanoušci formule 1 i naši zákazníci využijí jedinečné příležitosti a prohlédnou si na našich čerpacích stanicích tento skvělý monopost, který se v příštích dvou měsících představí v celkem devíti lokalitách,“ uvedl Tomasz Wiatrak, předseda představenstva skupiny Orlen Unipetrol, do které síť čerpaček Benzina Orlen patří.

Monopost Alfa Romeo F1 v Česku

  • Praha (Auta na náplavce) – 26. až 29. srpna
  • Praha (Argentinská) – 29. srpna až 2. září
  • Litvínov (silnice č. 27, Záluží) – 3. až 9. září
  • Hradec Králové (Koutníkova 605) – 10. až 16. září
  • Brno (Bystrcká 1276/36b) – 17. až 23. září
  • Ostrava (Místecká 3173) – 24. září až 1. října  
redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Doporučujeme