Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Toyota bB: mládí vpřed

Libor Zezulka
Diskuze (58)
Toyota zahájila v Japonsku prodej nové generace modelu bB, který bude hledat zákazníky především mezi mladými.

Toyota začala v Japonsku prodávat novou generaci modelu bB, který opět ušila na míru mladým zákazníkům. Na svého předchůdce navazuje novinka extravagantními tvary i vybavením interiéru zahrnujícím například výkonný hudební aparát. Zvnějšku Toyota bB stále připomíná pojízdnou krabici, nový kabát přesto vypadá moderněji a dodává vozu větší dynamičnost.

Uvnitř Toyota vsadila na kombinaci odvážných křivek, výkonného hudebního systému a barevného podsvícení 11 různých částí interiéru. Mladí zákazníci mohou vybírat ze třech barevných tónů a vytvořit si v interiéru klubovou atmosféru. Audiosystém servíruje posádce hudební nářez přímo pod nos, středovou konzolu totiž zakončuje výkonný subwoofer. Celkově muzika proudí z devíti reproduktorů.

Ke komfortu přispívají nově vyvinutá sedadla, mladí zákazníci nebudou mít nouzi ani o vnitřní prostor. Motorové menu Toyota sestavila ze dvou zážehových jednotek s objemem 1.3 a 1.5 litru. Velký důraz byl kladen na bezpečnost a ekologičnost, kromě základní verze s pohonem předních kol nabídne automobilka i variantu s pohonem všech kol.

Libor Zezulka
Diskuze (58)
29. 12. 2005 21:31
Re: KONEČNĚ
Tome, slogan odvaž se... to je slogan těch... co už visej ;-) ty se k odvázání nikdy nedosatanou. Ne... nechtěj ode mě slůvka pochopení pro tohle. Pro milovníky bábovek se taky nedělá auto, co VYPADÁ JAKO ŠTRŮDL :-) ;-) Nemůžu Tome, fakt... P.S. Občas neco z těch dálav vidím... :-O :yes:
29. 12. 2005 21:27
Re: KONEČNĚ
>:D >:-[] >:-[] :yes: