Únik zácpám může být jednodušší, než si myslíte! Jak na to?

Prezentace klienta
Zatímco tříkolové skútry jsou u nás stále spíše exotickým jevem, patří ve městě lásky Paříži ke standardnímu způsobu dopravy.

Kromě slabosti Francouzů pro avantgardní design je jedním z hlavních důvodů i to, že Piaggio MP3 lze řídit s řidičským oprávněním třídy B a vyřeší každodenní problémy se zácpami i parkováním!

První tříkolový skútr

Když Piaggio v roce 2006 představil první tříkolový skútr, mnoho motoristických novinářů nevěřilo vlastním očím. Tříkolka, která má díky paralelnímu zavěšení předních kol jízdní vlastnosti jako motocykl, ale může se řídit bez motocyklového řidičáku? … Taky bylo prodáno více než 150.000 MP3 na celém světě. Konkurenční společnosti časem zjistily, že koncept třech kol má slibnou budoucnost a přišly s vlastními modely skútrů jejichž koncept je založen na MP3.

Faktem je, že třetí kolo přináší větší trakci a tím větší bezpečnost, zejména na mokrých cestách nebo na štěrku. Snad nejdůležitější výhoda je skutečně to, že MP3 je určen pro řidiče, kteří mají jen řidičské oprávnění skupiny B. Modely MP3 LT mají stejně jako automobily, integrovanou nožní a ruční brzdu.

Praktičnost

MP3 přináší mnoho praktických funkcí. Pod podlouhlým sedadlem je 50 litrový odkládací prostor, do kterého se vejdou 2 integrální přilby, notebooková taška nebo zavazadlo na víkendový výlet. Piaggio je tedy perfektním partnerem pro každou cestu, ať už se jedná o jízdu do práce nebo třeba nákup.

Inspirace

Z hlediska vybavení se Piaggio MP3 inspiroval jednoznačně limuzínami. Kokpit se dvěma kulatými nástroji a velkým centrálním displejem by se také hodil do každé palubní desky vozu. Vývod 12 V a přípojka USB v odkládací schránce za čelním plexi sklem doplňuje funkce "vozu". Navíc je připraven na instalace Piaggio Multimedia Plattform, která se přes Bluetooth dá připojit na smartphone řidiče a poskytuje mnoho informací k vozidlu a jízdě.

Testovací jízda

Piaggio MP3 500i LT je k dostání ve dvou verzích: Business (stylově-elegantní) a Sport (dynamicky-sportovní) a láká teď s akční cenou 199.900 Kč, což znamená úsporu 50.000 Kč k běžné prodejní ceně. Autorizovaní prodejci Piaggio vás rádi informují o možnostech testovací jízdy.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly