Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ural Gaucho Rambler Limited Edition: Speciální edice věnovaná kovbojům

Michal Fokt
Diskuze (7)
Kultovní ruský výrobce motorek nám trošku zameričtěl, jeho speciální edice vzdává hold jihoamerickým kovbojům. Ural je tedy zase o kousek blíže Harley-Davidson.

Ural je takový ruský Harley-Davidson. Obě značky spojuje image konzervativních a poměrně svébytných výrobců motorek, byť snaha mít všechno jako za starých časů je v jednom případě záměr a ve druhém spíše nutnost. I když dneska už nemusí platit ani to, Ural je pojmem i mimo Rusko a zdá se, že si je toho plně vědom.

Prozrazuje to totiž jeho nejnovější limitka Gaucho Rambler, na jejímž vzniku se podílela známá oregonská společnost Pendleton Woolen Mills, specializující se na oblečení a další výrobky z vlny v klasickém stylu, jaký si tyto výrobky drží jen s minimálními změnami už od doby vzniku v roce 1863. Dá se tedy říci, že se k sobě kultovní retromotorky se sajdkárou, Pendleton a idea kovbojského života perfektně hodí.

Ural vybavil svůj stroj svojí specialitou, pohonem dvou kol, takže si motorka v ničem nezadá s koněm, přičemž pro jízdu na delší vzdálenosti ho jednoznačně překonává. Motorka je lakována v matné barvě Pacific Blue a autorem odstínu je Pendleton, jenž dodal i plátno na čalounění sajdkáry. Součástí kompletu je i deka Journey West.

Tento projekt vznikl, aby oslavil 20 let Uralu v USA a současně 150 let vlastní výroby tkanin Pendleton, obojí totiž připadá na rok 2014. A Gaucho Rambler bude možná jednou vyhledávaným sběratelským kouskem, vznikne jich totiž jen padesát, každý za 14.350 dolarů, tedy za sumičku, která si v Americe s Harleyi v ničem nezadá.

Michal Fokt
Diskuze (7)
17. 10. 2013 20:43
Re: Kucí od krav z JZD by měli radost
Máju aj Brat Pitt. >:D On bude tiež asi od krav. >:-[]
17. 10. 2013 18:27
Re: Kucí od krav z JZD by měli radost
No ale ta cena co za to chcou je absolutně z jiného vesmíru.
17. 10. 2013 14:17
Re: Kucí od krav z JZD by měli radost
ako potom vieš, z čoho majú radosť kluci vod krav. Táto motorka nie je pracovná, to sa kupuje preto, lebo to chceš a máš nato. Nie si ani matematik, takže mať nato je podmienka nutná, a chcieť bohužiaľ nie je podmienka postačujúca. HD tiež nie je extra moto, je to kult a ukážka, že mám nato, aj keď sú lepšie a drahšie motorky, ale nie sú HD.
17. 10. 2013 08:33
Re: Kucí od krav z JZD by měli radost
Hlavně je vidět, že o motorkách víš asi ho.no. A myslím, že komentovat to, o čem nic nevíš, je minimálně zbytečné.....
Avatar - flyboyeda
17. 10. 2013 08:28
Re: Kucí od krav z JZD by měli radost
nejsem koňák ani kluk od krav, takže nic pro mě

jsem Fly boy a né nějaký kluk od krav