Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

V BMW neuhlídali další chystaný model. Toto jsou uniklé fotky modernizované X5

Dominik Kovář
Diskuze (6)

Tentokrát žádný odvážný design, modernizovaná X5 projde střídmou proměnou.

Po předčasném úniku oficiálních fotografií ostrého sedanu BMW M3 CS se z Bavorska dostaly do éteru další odhalené snímky, tentokrát modernizovaného modelu X5. V tomto případě nejde o oficiální fotografie, přesto už nám oficiální odhalení modernizované X5, které BMW plánuje na příští měsíc, o moc více neukáže. 

Pokud jste se obávali rozdělených světel, nebylo to na místě. Již dříve vysvětlil Domagoj Dukec, designový šéf BMW, že design dělených světlometů bude vyhrazen pouze vlajkovým lodím nejvyšší řady - mezi modely X tedy modelu X7. 

Příď je proti současné X5 agresivnější a hranatější. Design předních světlometů je podobný těm u BMW řady 4. Dle uniklé fotky přední masky to vypadá, že bude mít BMW X5 nově také osvětlené ledvinky.

Zatímco v přední části vozu jsou změny viditelné i pro laika, zadní část vozu se podle uniklých snímků moc nemění. Vypadá to, že modernizovaná verze má plně červené zadní svítilny bez průhledné části pro směrovky a zpátečku. 

Při mezigeneračním omlazení nabídne BMW nové designy kol. V tomto případě se jedná o elegantnější vícepaprskový design, pravděpodobně z výbavy xLine, která tak vydrží po boku výbavy M Sport. 

Video se připravuje ...

I když se mezi snímky nenachází interiér, o jeho podobě máme určitou představu. Model X5 zcela jistě dostane nejnovější infotainment iDrive 8. Lze tak očekávat podobně stavěný interiér jako u nového BMW X1 nebo modernizované řady 3.

Jeden z nejdůležitějších modelů bavorské automobilky má být v modernizované verzi odhalen již v první polovině letošního února. 

Dominik Kovář
Diskuze (6)

Doporučujeme

Avatar - speedfred
27. 1. 2023 09:24
Re: Aha, další X5
Súhlas, sučasná generácia je parádna.
Avatar - 3_diamanty
27. 1. 2023 08:19
Re: Aha, další X5
Prva je najkrajsia... od druhej su to uz vsetko dizajnove zrudy
Avatar - 3_diamanty
27. 1. 2023 08:18
Krasavec to neni
jasny pane

Tak to musi byt bmw.... :yes:
27. 1. 2023 07:49
Re: Aha, další X5
Tak aktuálna generácia, a aj LCI je veľmi vydarená, zvonku aj zvnútra.
A som rád, že u nej nedostali nejaký super nápad v štýle prednej masky X7, apod. :-!
Avatar - twistedTSD
26. 1. 2023 19:24
Aha, další X5
Design X5 měl nápad naposled v druhé generaci.