Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

V Mostě otevře BagrPark. Děti si v něm mohou vyzkoušet skutečnou stavební a těžkou techniku

Stanislav Švarc
Diskuze (1)

V areálu Autodromu Most na začátku června otevře brány nový zábavní park. Ale nečekejte od něj kolotoče, tobogány nebo horské dráhy. Tenhle (nejen) malým návštěvníkům nabídne jiný typ pobavení.

BagrPark Most se totiž zaměřuje především na stavební a těžkou techniku. Děti i dospělí si v něm budou moci vyzkoušet různé stroje, ve flotile se nachází například dumper, válec, bobcat, minibarg i 3,5tunové rypadlo.

A nepůjde jen o svezení, v některých strojích si návštěvníci samozřejmě budou moci vyzkoušet, co všechno tyhle mašiny dovedou, třeba při práci s velkým bagrem. Anebo mohou otestovat svou šikovnost, například v lovu kachen z malého bazénku pomocí podkopu minibagru.

Vyznavači poněkud rychlejšího svezení mohou usednout za volant různých bugin, k dispozici jsou přitom dva okruhy: jeden v terénu, druhý na asfaltu.

Video se připravuje ...

Pro nejmenší návštěvníky areál nabízí dopravní hřiště s půjčovnou odrážedel, šlapadel a elektrických autíček a dětských stavebních strojů. Připravené bude i velké pískoviště, mezi atrakcemi najdeme i obří nafukovací trampolínu či skákací traktorbagr.

BagrPark Most bude otevřen ve středu 1. června.

Stanislav Švarc
Diskuze (1)

Doporučujeme

15. 9. 2022 00:05
Bagrpark
Tak tam bych se klidně podíval i já. Škoda jen, že Most je pro mě dost z ruky. Nicméně nápad je to podle mě super. Také jsem měl nedávno poprvé možnost si vyzkoušet ovládání takového bagru. Dělali jsme u nás na zahradě nějaké výkopové práce a právě tato půjčovna bagrů Praha https://www.isermat.cz/category/bagry/ nám pronajala takový malý pásový bagr. Musím říct, že to ovládání je mnohem jednodušší, než jsem si myslel.