Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Carkour aneb další z nebezpečných sportů

Aleš Jungmann
Diskuze (24)
Carkour je modifikace parkouru, kde lidé ke svým akrobatickým či odvážným kreacím využívají nikoliv střechy nebo lavičky, ale auta. Cizí auta.

Docela by mě zajímalo, co si o podobném laškování myslí naši čtenáři. Je to v pohodě, nebo jsou to gauneři?

Aleš Jungmann
Diskuze (24)
25. 12. 2012 20:40
Re: vandráci, hnát je klackem
Tak nějak, můžeš mít klidně kulomet. Na druhou stranu jejich zákony regulují nošení a vezení ve voze. Hrozit zbraní není zrovna legální. Pistole a revolvery musíš nosit/ vozit skrytě a mít povolení na skryté nošení zbraně (Concealed Handgun License; na vezení ve voze povolení nepotřebuješ na základě Motorist Protection Act, ale zbraň pořád musí být skrytá), dlouhé palné zbraně můžeš nosit/ vozit viditelně (bez povolení), ale ne tak, abys vyvolal rozruch. Máchání zbraní tedy není košer. Ani v Texasu.
Avatar - JDM
25. 12. 2012 17:47
Re: hehe
ty to vidíš z pohledu na monitor počítače kde to vypadá jako nevinná sranda , ale jak by si se tvářil kdybys stál v praze na světlech a najednou ti po autě přeběhnou týpci ??? asi by si se nesmál :-! ale jinak někoho kvůli tomu střílet je mimo ;-)
Avatar - JDM
25. 12. 2012 17:44
Re: vandráci, hnát je klackem
zrovna v texasu si na občanku prodají automatickou útočnou pušku M4 carabine >:D >:D takže to že na tebe mává chlápek devítkou je ještě v pohodě >:D
Avatar - JDM
25. 12. 2012 17:42
Re: slabý slovo
>:D >:D >:D
25. 12. 2012 10:12
Re: hehe
tak si to tu precitaj. tunajsim diskuterom vadi aj ked sa im o koleso obtrie macka... konkretne vyssie pise nejaky dobrak, ze keby mal niekoho takeho pod autom, tak ho spusti nizsie a ide na kavu... ty mimo misu... a to nie je prvykrat, co som si vsimol, ze tu je velky pocet narusenych jedincov schopnych niekomu ublizit aj za odtlacok ruky na aute...