Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Driftovací tanec Lexusů LFA a RC F

Ondřej Chamilla
Diskuze (2)
Dance of F, tak se jmenuje video z okruhu Fuji Speedway, jehož hlavními hrdiny jsou Lexusy LFA i RC F v osobní a závodní verzi. Očekávejte mnoho driftů i působivých záběrů.

Klavírní podklad, krásné záběry a to nejlepší, co v rámci sportovních vozů japonská automobilka Lexus nabízí. Tak vypadá klip nazvaný „Dance of F“, tedy tanec modelů F. V hlavní roli uvidíte dvě závodní RC F, dvě silniční RC F a vrcholný desetiválcový supersport LFA.

Tyto vozy pak na krásné trati pod horou Fuji předvedou různé formace, až si člověk říká, že by se Lexus mohl dát na balet. Jen připomeňme, že model RC F, se kterým jsme se rovněž svezli, má pod kapotou atmosférický osmiválec o výkonu 348 kW spojený s osmistupňovou automatickou převodovkou.

Ondřej Chamilla
Diskuze (2)
19. 1. 2021 22:00
Re: Trocha stylové
No, mne třeba tanec takhle v podvečer už docela dost škodí a to hlavně proto, že od té doby, co jsem se přihlásil na taneční kurzy streetdancu s mojí přítelkyní (tady - https://www.331.cz/…eetdance-adults/ ) , tak chodíme domu tak moc unavení, že večer opravdu nemáme náladu jak na žádná auta, tak ani na tančení... :-D
Avatar - Uživatel_5340709
16. 4. 2015 20:48
Trocha stylové
poezie a tance v podvečer nikdy neuškodí. ;-) :yes: