Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Ferrari 308 GTSI – Vzpomínka na Magnum P.I.

Michal Fokt
Diskuze (12)
Pojďte si zavzpomínat na jedno z nejkultovnějších aut osmdesátých let. Tento vůz s poznávačkou Robin 1 zpopularizoval detektivní seriál Magnum P.I. … a naopak.

Když pomineme náš malý český Ferat, filmovému plátnu, respektive televizním obrazovkám v osmdesátých letech dominovala tři auta. V poněkud ztřeštěném Zpátky do budoucnosti se blýsknul DeLorean, k obrazovkám zase přikoval diváky Pontiac Trans Am coby KITT v Knight Rideru a nesmíme zapomínat na možná nejslavnější dvojici – detektivní seriál Magnum P.I. a Ferrari 308 GTSI.

Tom Selleck coby soukromý detektiv Thomas Magnum, měl možnost v rámci své funkce experta na bezpečnost možnost využívat sídlo i vůz tajemného boháče Robina Masterse a po palmami lemovanými silnicemi Havaje se tak může prohánět ve Ferrari 308 GTSI, byť se mu to snaží majordomus rezidence John Higgins a jeho dva dobrmani všemožně znepříjemnit.

Komediální detektivní příběhy se dostaly o nějakou tu dekádu později i do programu české televize Premiéra TV a díky tomu jsme si mohli pohledu na toto klasické Ferrari užívat řadu let i my. Pojďte si trošku oživit paměť, právě tomuto sporťáku je věnován medailónek, představující 308 a jednoho z jeho majitelů.

Michal Fokt
Diskuze (12)
Avatar - Hammunasakra
30. 10. 2013 03:41
Re: Krásné Ferrari
Trochu odpornej a idiotsky působící začínáš bejt ty. A když chceš kritizovat mistry mistrů nějakýho oboru nauč se aspoň pravopis ze základky >:D >:-[]
Avatar - euro89
29. 10. 2013 07:29
Re: A - Team
Teď jsem chtěl napsat, že jich bylo pět. Ke třem výše jmenovaným bych přidal právě Coyota a černou dodávku z A-Teamu. :yes: ;-)
29. 10. 2013 05:00
A - Team
Jeste bych pridal GMC nebo co to bylo A-TEAMu, a pak placka z Hardcastle a McCormick.
Avatar - EauRouge
28. 10. 2013 16:09
Re: Jedno z nejkrasnejsich
Souhlas, člověk při pohledu na tuto krásku skoro cítí jak mu roste knír. ;-)
28. 10. 2013 13:20
Re: Krásné Ferrari
Ano , 288 GTO je to nej , nej , nej Ferrari ! Ale když zůstaneme u těch ze seriálů 80tých let tak nesmíme zapomenout na bílou Testarossu "Sonny" Crocketta a černou Daytonu spider "Rico" Tubsse z původního Miami Vice........