Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Funkční zmenšenina Tatry je snem každého chlapce. Půjčit si ji můžete i vy

Stanislav Kolman
Diskuze (7)

Plně funkční tatrovku v menším měřítku by chtěl mít doma snad každý chlapec. A díky šikovným českým ručičkám to teď není až takový problém.

Před více než dvěma lety jsme psali o chlapci, který od svého otce dostal originální dárek – plně funkční zmenšeninu tahače. Podobné projekty však nevznikají jen v zahraničí, najdeme je také u nás. Stojí za nimi parta Tiranci.cz v čele se Zdeňkem Křížem, který se svému koníčku věnuje přes 15 let.

Šikovný autor tvoří zmenšeniny skutečných automobilů a nákladních vozů, nejčastěji v měřítku 1:2 a 1:3. Na videu si můžete prohlédnout parádní a propracovanou Tatru 148, to ale rozhodně není všechno. Do galerie přidáváme další snímky výtvorů: motokáru, šlapací autíčko s přívěsem, elektrickou zmenšeninu bugatti, starou alfu romeo či Mercedes-Benz SSKL.

A teď to nejlepší: nákladní vůz si můžete půjčit i vy! Jak dokazuje přiložené video, může jít o skutečného pomocníka při stavbě rodinného domu, který vaši ratolest zabaví minimálně na pár hodin. Cena zápůjčky a další podrobnosti se teprve vylaďují, půjčovna bude oficiálně spuštěna v horizontu příštích měsíců. Pokud vás nabídka zaujala, určitě doporučujeme přidat web Tiranci.cz do záložek. Hádáme, že o tyhle stroje bude velký zájem!

Zdroj: YouTube/SAJFER

Stanislav Kolman
Diskuze (7)

Doporučujeme

5. 9. 2019 07:19
Celé to vyzerá ako krádež...
a scénu ,,Co je doma, to se počítá, pánové..." ;-)
4. 9. 2019 08:13
To je ono!
Pošle na tejto katastrofe dieťa po verejnej komunikácii! :no: :no: :no:
3. 9. 2019 13:08
smradak
Myslel jsem, ze to je elektro a ne nejaky rachotici smradak ze sekacky. Stavitel musel byt rocnik 1950.
Avatar - JaroCerv
30. 8. 2019 16:27
twl
to je ale retard
Avatar - Hammunasakra
27. 8. 2019 15:02
Tenhle web o autech
Fakt stojí za starou belu + stejně jako Kolmanovy poslední místní texty :no: