Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Hyundai Veloster vs. Ford Focus - Smrt si vybírá!

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (57)
To co se vám může stát v novém Fordu Focus, resp. každém autě se dvěma páry dveří, rozhodně nehrozí pasažérům opouštějícím zadní sedadlo Hyundai Veloster.

Automobilka Hyundai v reklamě na model Veloster předvádí absenci zadních bočních dveří jako výhodu zvyšující bezpečnost. Z tohoto vozu vám zadní pasažéři nikdy nevyskočí pod kola projíždějícího náklaďáku. Tedy alespoň tam, kde se jezdí vpravo.

Hyundai Veloster byl překvapením letošního autosalonu v Detroitu. Tvůrci se pokusili šalamounsky spojit dynamické tvary sportovního hatchbacku s vysokou zádí (nebo nízkou střechou?) s přijatelnou přístupností na přední i zadní místa. Vznikl tak model s asymetrickou karoserií vzhledem k podélné ose automobilu.

Ford Focus se ve své třetí generaci představil v loňském roce. Výroba se rozběhla 6. prosince 2010 v německé továrně Saarlouis, kde vznikají všechny tři karosářské varianty Focusu – sedan, hatchback a kombi. Na český trh vstoupil v první polovině letošního roku.

Jake.auto.cz: Ford Focus (přehled testů a dalších článků)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (57)
26. 8. 2011 12:14
Re: :-/
Kraviny či nie kraviny, je mi to fuk. Len som Ti vyložil, čo mám proti tej reklame. Veď nemusíš mať rovnaký názor. ;-)
Avatar - twistedTSD
26. 8. 2011 11:04
Re: Okopávání kotníků...
No, já tu viděl v tisku reklamu, kde korejci vysvětlovali v čem všem je Ceed lepší než Fabia. ;-)
26. 8. 2011 10:19
Re: Veloster v Anglicku
The coupe has one door on the driver's side and front and rear doors on the passenger side - and it will switch them round for the UK's right hand drive market.

Tony Whitehorn, Managing Director of Hyundai UK said: "This shows how important the UK market is to the South Koreans. Britain will be by far the biggest market in Europe for the Veloster."
26. 8. 2011 08:58
Re: :-/
Alebo Nissan [odkaz] . Vsetko je mozne :yes:
26. 8. 2011 08:56
Re: :-/
Alebo [odkaz]