Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Jaguar F-Type v prvních reklamních spotech pro USA

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Jaguar spouští svou globální reklamní kampaň k novému roadsteru F-Type a zároveň tento model uvádí na severoamerický trh.

V loňském roce představený Jaguar F-Type stále přitahuje pozornost. Před několika dny bylo zveřejněno video z focení pro Playboy a nyní britská značka uvádí svou reklamní kampaň Your Turn na podporu tohoto modelu.

Cílovou skupinou reklamní kampaně, jejíž součástí jsou i nové spoty pro severoamerický trh jsou zákazníci ve věku 25 až 54 let. Právě na ně hodlá Jaguar zapůsobit prostřednictvím všech současných médií od tisku přes televizi až po internet a sociální sítě.

Na severoamerickém trhu se prodej Jaguaru F-Type rozjíždí tento měsíc a ceny dvoumístného roadsteru zde začínají na částce 69.000 amerických dolarů (zhruba 1.395.000 Kč).

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Avatar - 3_diamanty
16. 5. 2013 20:58
nadhera
tak toto auto ma dostalo :-) .. nadherne auto.... zbohom carrera ... jaguare proste zeriem a toto je riadna zranica .... takto si predstavujem sportove kabrio ... nemam slov :-)
Avatar - flyboyeda
16. 5. 2013 18:41
F-type
Nádherně vypadá nádherně zní a musí se řídit fantasticky jenom ty prázdný silnice bez ostatních aut a fízlů chybí k dokonalosti